Skip to navigation Skip to main content

Wintervoorpret: kook de lekkerste Oostenrijkse gerechten uit dit e-book

Kookboek smaken Oostenrijk

Kun jij ook niet wachten om weer op wintersport te gaan? Ben je stiekem al maanden aan het aftellen? Dan heb ik een leuke tip voor je om alvast helemaal in de wintersportsfeer te komen. De afgelopen maanden heb ik gewerkt aan een prachtig kookboek voor onze zomerse bergwebsite In de bergen. Het resultaat is een fantastisch e-book vol Oostenrijkse recepten dat je helemaal gratis kunt downloaden. Die wil je toch?!

De smaken van Oostenrijk: e-book bomvol lekkers

Nog even geduld en dan gaat skiseizoen 2023/2024 officieel van start. Kun jij niet meer wachten om de Oostenrijkse pistes te bedwingen, met tussendoor een welverdiende pauze in een knusse berghut? Lekker een pannetje Kaiserschmarrn, Tiroler Gröstl of een Pretzel? Voor de pistes moet je nog even geduld hebben, maar van al dat lekkers kun je thuis alvast genieten. Met trots presenteer ik je ‘De smaken van Oostenrijk’. Een kookboek vol met traditionele Oostenrijkse recepten. Van voorgerechten en tussendoortjes tot hoofdgerechten, toetjes en drankjes.

Kookboek de smaken van Oostenrijk

Download én win

Een e-book vol Oostenrijkse recepten op je telefoon of tablet is natuurlijk al geweldig, maar een boek om echt doorheen te bladeren is nóg leuker. Als je nu het e-book download, maak je automatisch kans op een hardcopy variant. Hoe leuk is dat!

Nog meer tips om in de stemming te komen

Uiteraard hebben we nog veel meer tips om het wintersportvlammetje weer aan te wakkeren. Wat dacht je van:

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.