Wintersport in Zwitserland

Als we aan wintersport in Zwitserland denken, dan denken we aan sneeuwzekere pistes, de Matterhorn en culinaire traktaties. Wintersport in Zwitserland heeft ook nog altijd de naam erg duur te zijn. Er zijn skigebieden in Zwitserland waar de prijzen stukken hoger liggen, wie de kleinere dorpen en gebieden opzoekt tijdens een wintersport in Zwitserland hoeft echter helemaal niet duurder uit te zijn. De kleinere dorpen zijn niet alleen goedkoper, ze zijn ook nog eens stukken sfeervoller!

Vaak zijn de Zwitserse skigebieden ook net even rustiger dan in de andere Alpenlanden. Wie de kleinere skigebieden van Zwitserland opzoekt kan in alle rust genieten van de brede pistes en prachtige natuur. De Zwitserse skigebieden zijn extra bijzonder door het landschap waar ze in liggen. Nergens vindt ue indrukwekkendere bergpanorama’s als in Zwitserland. De skigebieden in Zwitserland staan voor exclusiviteit en rust in een adembenemend decor.

Zwitserland en wintersport, prachtige combinatie

De skigebieden in Zwitserland zijn van wereldniveau. Ontelbare kilometers aan piste, prachtige panorama’s en een modern liftsysteem is wat een skivakantie in Zwitserland zo mooi maakt. Gebieden als Les Portes du Soleil en Les 4 Vallées behoren tot de grootste en beste van de wereld. De kleinere wintersportgebieden in Zwitserland zijn zeer geschikt voor families en minder veeleisende skiërs. Een wintersport in Zwitserland valt ook zeker in de smaak bij off-piste liefhebbers.

Ontspannen wintersport in Zwitserland

Op uitbundige après-ski hoeft u tijdens uw wintersport in Zwitserland niet te rekenen. De Zwitsers geven liever de voorkeur aan uitgebreid dineren met de meest heerlijke gerechten. Wintersport in Zwitserland is niet compleet zonder te kaasfonduen of racletten. Typisch Zwitserse gerechten die u geproefd moet hebben! Wintersport in Zwitserland bestaat naast fantastisch skiën en snowboarden ook zeker uit genieten, ontspannen en beleven.

Weblogs over Zwitserland

14 februari 2020 door Yvonne in 'Bestemmingen', Reisverslagen''

We zijn nog maar net vertrokken uit Davos, de eerste bestemming van onze stad- en skivakantie in Zwitserland, en rijden al meteen door naar de tweede bestemming op onze lijst: Arosa. Arosa ligt slechts op minder dan twee uur rijden van Davos en met de zon op ons gezicht vliegt de tijd zo voorbij. Ook hier staan er weer een aantal activiteiten op het programma. Zoals altijd zullen we beginnen met het ontdekken van het skigebied Arosa. Daarnaast zullen we ook een bezoekje brengen aan het ... Meer ›

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen