Wintersport in Italië

Wintersport in Italië is een absolute aanrader. Perfect geprepareerde pistes, idyllische plaatsjes en een heerlijke keuken, u vindt het allemaal tijdens een wintersport in Italië. Terwijl Italië in vergelijking met haar noordelijke buurlanden relatief voordelig is, levert het aan kwaliteit niets in. Integendeel, Italië is dé wintersportbestemming voor skiënde levensgenieters. Wintersport in Italië is een bijzondere ervaring.

Wie wintersport in Italië zegt, zegt Dolomieten. Skiën in het decor van de prachtige Dolomieten moet iedere wintersporter een keer meegemaakt hebben. De Dolomieten zijn ook de thuishaven van het bekendste skidomein van Italië, de Dolomiti Superski. ’s Werelds grootste skicarrousel bestaat uit 12 skiregio’s en ruim 1200 pistekilometers die toegankelijk zijn met 1 skipas. Brede pistes, lekker eten en veel zon maken wintersporten in Italië zeer geliefd.

Zorgeloze wintersport in Italië

Pistepreparatie nemen ze nergens anders zo serieus als in Italië. Iedere morgen liggen de pistes er weer prachtig bij. Beginners kunnen ook met een gerust hart op wintersport naar Italië gaan. De skileraren zijn van een hoog niveau en krijgen u binnen een mum van tijd aan het skiën. Bij wintersport in Italië hoort ook uitgebreid lunchen. Rond het middaguur stromen de pistes leeg en de terrassen vol. Bij een wintersport in Italië kunt u op uw gemak genieten van de zon en het heerlijke eten.

Wintersport in Italië trekt iedereen

Italië barst van de prachtige skigebieden. Ontdek de kilometerslange lange afdalingen van Breuil-Cervinia of de familievriendelijke pistes van de Kronplatz. Wintersport in Italië spreekt iedereen aan. Of u nu een gevorderde skiër bent die graag off piste gaat, of graag wilt carven op brede, uitgestorven pistes, in Italië vindt u altijd een skigebied dat bij uw wensen past. Wintersport in Italië is skiën op brede, sneeuwzekere en zonovergoten pistes.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen