Skip to navigation Skip to main content
Winter Isabel

Jong geleerd...

Vanaf dat ik 5 jaar ben sta ik al op de ski’s. Sindsdien ga ik ieder jaar weer op wintersport. Ik begon elke vakantie op skiles en later ging ik met de hele familie mee. Wintersport hoort bij mij en vind ik altijd een moment om naar uit te kijken.

Een speciaal gevoel

Voor mij is wintersport niet alleen skiën, maar ook een speciaal gevoel. Even nergens aan denken en van de pistes afglijden in het zonnetje. ’s Ochtends wakker worden, de eerste verse afdalingen maken, in de middag genieten van een lekker bordje Kaiserschmarrn... En als afsluiting natuurlijk gezellig naar de après-ski op de skischoenen en een lekker biertje in de hand!

Winter zonder wintersport is niet compleet

Het wintersportvirus deel ik ook met mijn familie en vrienden. Iedere winter reis ik meerdere keren naar de Alpen om te skiën. Ik heb geen favoriet skigebied, maar Westendorf blijft voor mij het meeste voelen als thuiskomen. Ik kom daar al een aantal jaar en ken bijna alle pistes op mijn duimpje. Maar ik vind het ook leuk om een ander gebied of dorp te bezoeken om daar de pistes en de après-ski te ontdekken. Gerlos wordt de nieuwe wintersportbestemming!