Skip to navigation Skip to main content

Beste skigebied 2016: de tussenstand

Sinds september zijn we - net als vorig seizoen - weer op zoek naar het beste skigebied. Hiervoor kunnen de bezoekers van Snowplaza in heel Europa stemmen op hun favoriete wintersportbestemming. Inmiddels zijn er al tienduizenden stemmen geteld en is het tijd voor een tussenstand. Hoe ziet de top 10 beste skigebied 2016 er op dit moment uit? U kunt nog ruim een maand stemmen, waarna we de definitieve uitslag bekend zullen maken. Door te stemmen maakt u tevens kans op een 6-daagse skipas voor een skigebied naar keuze.

Beste skigebied 2016: de actuele top 10

Vorig jaar is SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental verkozen tot beste skigebied. Dit jaar zijn ze twee plaatsen gedaald, maar hier kan natuurlijk nog verandering in komen. Dit zijn de 10 beste skigebieden op dit moment:

  1. Ischgl - Samnaun - Silvretta Arena
  2. Serfaus-Fiss-Ladis
  3. SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental
  4. Zillertal Arena
  5. Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn
  6. Val Gardena
  7. Sölden-Hochsölden-Vent
  8. Salzburger Sportwelt
  9. Les Trois Vallées
  10. Les Portes du Soleil

Stem voor het beste skigebied 2016 en win een skipas >

De nummer 1 van dit moment: Silvretta Arena Ischgl-Samnaun

Stem en maak kans op een 6-daagse skipas naar keuze

Stemmen voor het beste skigebied 2016 kan nog tot en 7 februari a.s. Hierna zullen we de definitieve winnaars bekend maken. Door te stemmen maakt u tevens kans op één van de skipassen voor uw favoriete skigebied.

Stem voor het beste skigebied 2016 en win een skipas >

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.