Skip to navigation Skip to main content

Skivakantie 2016: tips voor het plannen van uw wintersport

Skivakantie 2016; de voorbereiding en voorpret kan beginnen. Nu de zomer langzaam op zijn eind loopt is het tijd geworden om de skivakantie te gaan plannen. In dit weblog hebben we een overzicht gemaakt van alle informatie die nodig is voor een goede voorbereiding. Het vinden van een passend skigebied, informatie waar de meeste sneeuw te vinden is en inspirerende reisverhalen. En natuurlijk zoektips voor een accommodatie en beoordelingen over skigebieden. Met Snowplaza komt u alvast helemaal in de wintersportstemming. Op naar de volgende skivakantie!

1. Skigebieden selecteren

Voor de skivakantie 2016 blijven Frankrijk en Oostenrijk de populairste bestemmingen. Naar Frankrijk gaan we voor de grote skigebieden en in Oostenrijk vinden we sfeervolle dorpen en een gezellige après-ski. Waar gaat u dit jaar naar toe?

2. Accommodatie zoeken en boeken

Snowplaza is geen reisorganisatie met een eigen aanbod, maar op onze website zijn wel accommodaties en reizen van onze partners te vinden. Zo komt u eenvoudig direct in contact met hotels, pensions, vakantiehuizen en toeristenbureau’s. U kunt zich ook inschrijven voor de Snowplaza nieuwsbrief waarin we de meest aantrekkelijke aanbiedingen verzamelen.

3. Skivakantie 2016 voorpret

Skigebied gevonden en skivakantie 2016 geboekt? Dan kan de voorpret beginnen. Het duurt nog even voordat het zo ver is om naar de Alpen te vertrekken, maar er is genoeg te doen in de tussentijd. Blijft u op de hoogte van het plaatselijke weerbericht, de sneeuwhoogtes of neemt u alvast een kijkje op één van de webcams ter plaatse.

4. We gaan op skivakantie!

Ook tijdens uw skivakantie biedt Snowplaza handige services. De website is geoptimaliseerd voor mobiele telefoons en tablets, dus ook op skivakantie kunt u ons blijven volgen voor informatie. Denk hierbij aan de sneeuwhoogtes en het weerbericht.



Heeft u nog vragen of tips over de voorbereiding op uw skivakantie
Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.