Skip to navigation Skip to main content

Eerste Snowplaza Magazine van het winterseizoen is uit

Het is weer zover! Het gratis wintersportmagazine van Snowplaza voor de iPad is vanaf nu te downloaden. Het is de eerste editie van het seizoen, en is uiteraard online te lezen. Dit keer is er weer een leuke prijsvraag en vallen er mooie prijzen te winnen van Bergans. Waar wacht u nog op?

Download hier de Snowplaza Magazine app voor uw iPad>>

Skitests en reisverhalen

Bent u in het bezit van een iPad, dan kunt u de app downloaden en ook de andere nummers van het magazine teruglezen. In deze 13e editie, en tevens eerste nummer van het nieuwe wintersportseizoen, staan onder andere interessante reisverhalen. In het magazine leest u verslagen over Adelboden, Aspen, Kronplatz en Breckenridge. Daarnaast kunt u de resultaten lezen van een uitgebreide test van het skigebied Garmisch-Partenkirchen en de nieuwe all-mountain en sportski’s van het komende winterseizoen.

Poederbaas in plaats van poederhappen

Tegenwoordig zoeken wintersporters steeds meer de grenzen op en kiezen voor afdalingen buiten de pistes. Tjeerd geeft u tips over hoe u het beste lekkere bochten kunt maken in de diepe sneeuw, zodat u niet meer rollend naar beneden hoeft! Reto Gurtner voorziet u van zijn toekomstbeeld over wintersporttoerisme en vertelt u meer over ‘zijn’ wintersportdorp Laax.

Lees Snowplaza Magazine online

Ziet u hieronder geen Snowplaza Magazine editie 1? Klik dan hier >>

Profiteer van 15% korting bij onlineskishop.nl

Bent u een Snowplaza-lezer of –bezoeker, dan kunt u gebruik maken van de speciale korting bij onlineskishop.nl. Vul de code ‘SNOWPLAZA’ in bij de bestelling, en profiteer van 15% korting, zonder verzendkosten! Dit geldt op alle producten en tevens op aanbiedingen.

Win mooie prijzen van Bergans

Kans maken op leuke prijzen van Bergans? Het enige wat u hoeft te doen is raden wat de Zwitserse dame in de geluidsopname hieronder zegt. Mogelijk wint u dan prachtige prijzen als een Bergfreu lady coat t.w.v. € 270,-, of voor de heren een Bergflette jacket t.w.v. € 160,-. Vul u antwoord en gegevens in en doe mee! Op maandag 1 december worden de prijswinnaars bekend gemaakt.


Download hier de Snowplaza Magazine app voor uw iPad>>

Marlous Winter

Over Marlous

Skiën en Marlous zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na de nodige wintersportvakanties waarbij ze zowel op de ski’s als het snowboard stond, is ze nog een stapje verder gegaan. Zo heeft ze met veel plezier een aantal seizoenen gewerkt als skilerares in Ski Juwel.