Skip to navigation Skip to main content

Webcams: geniet van de laatste sneeuwbeelden

Tijdens Pasen zijn veel skigebieden voor het laatst open geweest. Door de hoge temperatuur van de afgelopen weken zat er voor veel gebieden ook niets anders op. De sneeuw heeft flink te lijden gehad en de pistes waren in een slechte conditie. Wil je in Oostenrijk nog een keer op de ski's staan dan is het verstandig om een gletsjer op te zoeken. In Frankrijk is afgelopen winter de meeste sneeuw gevallen waardoor veel pistes er nog altijd prima bij liggen. Wij hebben nog enkele mooie webcambeelden weten te vinden om nog een laatste keer te genieten van de besneeuwde bergen.

Er kan nog worden geskied!

Skigebieden die beschikken over pistes boven de 2500 meter of een gletsjer kunnen het einde van het seizoen nog even uitstellen. In Val Thorens vindt volgende week nog de Dutchweek plaats en in Ischgl sluit Robbie Williams op 3 mei het seizoen af. Daarnaast zijn er nog tal van hooggelegen skigebieden in de Alpen waar je de komende tijd sneeuwzeker kunt skiën. Tignes-Val d'Isère, Les Deux Alpes, L'Alpe d'Huez en Stubaital zijn hier voorbeelden van.

Klik hier om naar de sneeuwhoogtes in de Alpen te gaan >>

Op de gletsjer van Sölden kun je nog prima skiën!

Afgelopen weekend kwam er een einde aan het skiseizoen in Nassfeld, Karinthië

Van winter is geen sprake meer in Gerlos

Op de 3454 meter hoge Jungfraujoch is het altijd winter!

4 beroemde bergen: Eiger, Mönch, Jungfraujoch en Jungfrau

In Val d'Isère wordt genoten van het heerlijke weer en de prima pistes

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.