29 maart 2014 door Thijs in 'Nieuws'' | 0 Reactie(s)

Zillertal Arena

In de hele Alpen maar speciaal in Oostenrijk is zeer veel sneeuw gevallen vorig weekend. Wat het hele seizoen niet lukte in dat deel van de Alpen is juist nu op de valreep gebeurd: tot wel een meter verse sneeuw in 2 dagen en een lage sneeuwgrens waardoor zelfs dorpen op 600m wit werden. In de Zillertal Arena, het skigebied van Zell am Ziller, Gerlos, Königsleiten en Hochkrimml, is ruim een halve meter gevallen. Omdat in dit sneeuwzekere skigebied (1300-2500m) de basis nog heel goed was, worden de weken tot en met Pasen nog eens smullen.

Volop sneeuwplaatjes op Twitter @zillertalarena

Sinds dit seizoen heeft de Zillertal Arena speciaal voor de Nederlandstalige gasten een Twitter-kanaal gelanceerd. Dat wordt juist deze dagen ook volop benut door Zillertal Arena-fans om plaatjes te delen. Het account, @zillertalarena, heeft inmiddels 1455 Nederlandstalige volgers.

Veelzijdig skigebied

De Zillertal Arena is een populair skigebied met uitgebreide mogelijkheden. Er zijn afdalingen voor ieder niveau en in totaal beschikt het skigebied over meer dan 150 kilometer aan pistes. Rond Gerlos liggen tal van glooiende afdalingen, op de Königsleitenspitze vind je uitdagende off-piste mogelijkheden en snowboarders kunnen zich uitleven in het Hot-Zone Snowpark. Wintersporters komen echter niet alleen voor de uitgebreide ski-mogelijkheden naar de Zillertal Arena. Ook de gezellige sfeer en de après-ski speelt hier een belangrijk rol in.

Klik hier voor meer informatie over de Zillertal Arena >>

Zillertal Arena

In de Zillertal Arena zijn de omstandigheden nog altijd optimaal

Reactie(s)

Laat een reactie achter

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen