Skip to navigation Skip to main content

Win een skivakantie in Résidence Atria Crozats in Les Portes du Soleil

53659 - Win een skivakantie in Résidence Atria Crozats in Les Portes du Soleil (2)

Na al die tijd de ski’s niet aangeraakt te hebben, kunnen we niet wachten om deze winter wel weer op de latten te staan. Frisse berglucht, lekker afdalen op heerlijke pistes, genieten van wat lekkers in een berghut en natuurlijk de prachtige uitzichten op de witte bergen… Dit hebben we allemaal gemist. Dat maakt het nieuws van vandaag dan ook extra leuk: je kunt namelijk een skivakantie in Frankrijk winnen! Samen met partner Sunweb verloten we een skivakantie voor 2 personen in het prachtige Résidence Atria Crozats. Om kans te maken hoef je alleen maar het juiste antwoord op de prijsvraag te geven en je gegevens achter te laten. Wie weet ga jij in januari 2022 wel op wintersport naar Frankrijk!

Residence Atria Crozats

Het luxe appartementencomplex Résidence Atria Crozats ligt aan de pistes van het grote skigebied Les Portes du Soleil. Je profiteert van ski-in ski-out en dus hoef je nooit ver te slepen met je skimateriaal. Het centrum van Avoriaz, dat autovrij is, ligt op zo’n 200 meter afstand. Hier vind je alles wat je nodig hebt tijdens je skivakantie, van boodschappen tot gezellig een drankje doen. Restaurants vind je genoeg in het centrum, voor als je geen zin hebt om zelf eten klaar te maken. Résidence Atria Crozats biedt alles voor een fijne vakantie in de sneeuw. Comfortabel ingerichte kamers, een broodjesservice voor het ontbijt, je eigen balkon en aan het einde van de skidag kun je voor je ontspanning genieten van de sauna of hamam.

53659 -  (4)
© Sunweb

Les Portes du Soleil

Résidence Atria Crozats ligt in Avoriaz, een autovrij en modern dorp in het gigantische skigebied Les Portes du Soleil. Er is genoeg te doen voor iedereen, dankzij de ruim 600 km aan pistes. Het skigebied is erg gevarieerd met veel blauwe en rode afdalingen, maar er zijn ook veel pittige zwarte pistes te vinden. Ooit gehoord van ‘Le Mur Suisse en ‘La Coup du Monde’? Dit zijn voor velen gevreesde afdalingen waar je je als beginner beter niet aan kunt wagen. Deze pistes zijn overigens wel gemakkelijk te vermijden, dus geen zorgen. Je kunt ook prachtige dagtochten skiën in Les Portes du Soleil en onderweg kom je altijd wel een plek tegen waar je een fijne pauze kunt houden. En, je skiet niet in één, maar in twee landen, extra leuk dus!

Winactie

Heb jij nu al zin om in januari 2022 te gaan skiën op de pistes van Les Portes du Soleil en te overnachten in Résidence Atria Crozats? Wacht dan niet en doe snel mee met de winactie. Je hoeft alleen maar antwoord te geven op de vraag ‘In welke landen kun je skiën tijdens een wintersport in Les Portes du Soleil?’ Daarna hoef je alleen nog maar je gegevens achter te laten en wie weet win jij! Hieronder lees je wat je precies kunt winnen.

  • 3 nachten (4 dagen) in Résidence Atria Crozats
  • Incl. 3-daagse skipas voor Les Portes du Soleil
  • Geldig in januari 2022
  • Een wintersport voor 2 personen
  • Op basis van logies en eigen vervoer

Doe mee met de prijsvraag
53659 -  (5)
© Sunweb

Wintersport boeken bij Sunweb

Er kan er maar één de winnaar zijn... Wil jij sowieso overnachten in Résidence Atria Crozats of zoek je een andere fijne skibestemming? Sunweb heeft nog veel meer accommodaties beschikbaar. Niet alleen in Frankrijk, maar ook in andere Alpenlanden. Van appartementen tot hotels en pensions.

Bekijk het complete aanbod van Sunweb
3236 - Winter - Bob

Over Bob

Bob staat al sinds zijn derde op de ski’s en pakte op die leeftijd al een eerste skiprijs. Vroeger gezellig met z'n ouders op skivakantie maar inmiddels kunnen ze hem niet meer bijhouden. Vele jaren en vele pistekilometers later is hij er nog steeds even dol op.