Heb jij de skivakantie ook zo gemist het afgelopen seizoen? Dan wordt het hoog tijd om alvast wat plannen te maken voor de winter van 2021/2022. Wie weet zit er zelfs wel een extraatje voor je in en wordt het dubbel genieten! Samen met Sunweb hebben we een geweldige winactie opgezet. Als je het juiste antwoord geeft op de prijsvraag, maak je automatisch kans op een skivakantie in het Franse Résidence Atria Crozats in het skigebied Les Portes du Soleil. De reis is voor 3 nachten, inclusief 3-daagse skipas. Doe snel mee en wie weet ben jij de gelukkige!

Wintersport in Résidence Atria Crozats

Overnachten in een fijn appartement, skiën in een van de grootste skigebieden ter wereld en de hele dag door genieten van alles wat Frankrijk te bieden heeft? Dit zou zomaar werkelijkheid kunnen worden als je meedoet met de prijsvraag op deze pagina. Samen met onze partner Sunweb geven we een skivakantie weg in het skigebied Les Portes du Soleil. Drie nachten lang kun je genieten van alles wat Résidence Atria Crozats te bieden heeft. Dit moderne appartementencomplex ligt aan de piste en op 200 meter afstand van het centrum van Avoriaz 200. Wat je kunt winnen?

  • Een wintersport voor 2 personen
  • 3 nachten (4 dagen) in Résidence Atria Crozats
  • Incl. 3-daagse skipas voor Les Portes du Soleil
  • Op basis van logies en eigen vervoer
  • Geldig in januari 2022
© Sunweb

Doe mee met de prijsvraag en win

Meedoen is heel simpel. Geef het juiste antwoord op de vraag ‘In welke landen kun je skiën tijdens een wintersport in Les Portes du Soleil?’ en laat je gegevens achter. Daarna is het afwachten. Kom je er nou echt niet uit? Wellicht vind je het antwoord op deze pagina ;-). Deelnemen kan tot en met zondag 28 november 2021. De winnaar wordt op maandag 29 november 2021 bekendgemaakt op onze website en Facebookpagina. Heel veel succes!

In welke landen kun je skiën tijdens een wintersport in Les Portes du Soleil?

 Frankrijk en Italië
 Zwitserland, Frankrijk en Italië
 Frankrijk en Zwitserland

Je gegevens

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van deze prijsvraag *.
Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van Sunweb.
Versturen

*Je e-mailadres zal worden gebruikt voor de Snowplaza/Indebergen nieuwsbrief. Hiervoor kun je je op elk moment weer afmelden. Bekijk de algemene voorwaarden.

© Sunweb© Sunweb© Sunweb