21 november 2019 door Thijs in Algemeen

Profiteer nu van veel voordeel met de Snow Deals van Sunweb. Tot en met 25 november is het boeken van een wintersport extra voordelig. Er zijn aanbiedingen naar diverse topbestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Of je nu een weekendje wilt skiën of een week naar de sneeuw wilt, er is altijd een aanbieding die bij jou past! Snow Deals is veel sneeuw, voor weinig geld!

Snow Deals Frankrijk

De grootste skigebieden van Europa liggen in de Franse Alpen. Hier kun je urenlange skitochten maken zonder ook maar één keer dezelfde piste te hoeven nemen. Aan sneeuw is nooit gebrek en de après-ski wordt ook steeds gezelliger. Door de aanwezigheid van groene pistes en kinderlanden voelen beginners en kinderen zich hier ook thuis. 

Val Thorens

Oz-en-Oisans

Valfréjus

Snow Deals Oostenrijk

Oostenrijk staat bekend om de gezelligheid en authentieke wintersportdorpen. Prachtige skigebieden, bruisende après-ski en sneeuwzekerheid, het is allemaal aanwezig. Wij hebben drie aantrekkelijke aanbiedingen voor je geselecteerd. Andere Oostenrijkse skigebieden waar je ook kunt profiteren van Snow Deals zijn onder andere St. Johann in Tirol, Kirchberg en Flachau.

Galtür

Fügen

Ellmau

Snow Deals Italië

Het meest heerlijke eten, gastvrije mensen en perfect geprepareerde pistes. Iedere wintersporter moet een keer gaan skiën in Italië. Met de sneeuw zit het hier komend seizoen wel goed. In de zuidalpen is al ontzettend veel verse sneeuw gevallen, waardoor sneeuwzekerheid is gegarandeerd. 

Sestrière

Sauze d'Oulx

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.