Skip to navigation Skip to main content

De winnaar van de skivakantie naar Galtür is bekend

51239 - De winnaar van de skivakantie naar Galtür is bekend (2)

Met de verse sneeuwval van de afgelopen dagen , konden we geen betere start wensen van de maand november. Dit is dan ook het uitstekende moment om de gelukkige winnaar van de prijsvraag bekend te maken. De afgelopen weken kon je aan een prijsvraag deelnemen waarmee je kans maakte op een skivakantie naar Galtür. Wanneer jij het juiste antwoord wist te geven op de vraag 'Met welke titel is Galtür in 1997 onderscheiden?', maakte je kans op deze te gekke prijs die aangeboden wordt door Sunweb.

Skivakantie in Galtür

Het sfeervolle dorpje Galtür is gelegen aan het einde van het Paznaun. Ondanks dat het voor velen bekende Ischgl op slechts 9 km afstand ligt, heb je hier geen last van massatoerisme. Je zult in Galtür daardoor nooit extreme drukte tegenkomen. Je kunt hier genieten van de ca. 40 km pistes die het gebied rijk is. Het is een ideale bestemming voor families, maar ook voor mensen die van rust houden. De sneeuwzekerheid en het overzichtelijke pisteaanbod dragen bij aan een fijne skivakantie in Galtür.

Het Vaya Resort in Galtür ****+

Het Vaya Resort Galtür****+ heeft een perfecte ligging in het dorp. Het appartementencomplex is recent gerenoveerd, waardoor het over alle faciliteiten beschikt die je tijdens je skivakantie nodig hebt. Neem na het skiën een duik in het zwembad, kom bij in de wellness, neem een welverdiend drankje in de bar of geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant. Het skigebied ligt op ongeveer 2 km van het complex en is te bereiken met de skibus.

51239 -  (2)

En de winnaar is..

Dan is het nu toch echt tijd voor de bekendmaking van de winnaar. Het juiste antwoord op de prijsvraag is 'luchtkuuroord'. Uiteraard kan er maar één iemand de winnaar zijn. Patrick Ewald, van harte gefeliciteerd met de prijs! Jij zal in januari op skivakantie gaan naar Galtür. We hebben een mailtje gestuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres. Wij hopen voor je dat een hele fijne skivakantie tegemoet gaat. De prijs wordt mede mogelijk gemaakt door Sunweb.

Nieuwe winacties op Snowplaza

Heb je nou net misgegrepen? Dat is jammer! Maar, geef niet op. Wie weet staat er binnenkort weer een leuke prijsvraag voor je klaar. Houd Snowplaza de komende tijd goed in de gaten en misschien ben jij de volgende gelukkige winnaar.

1221 - Winter - Mandy

Over Mandy

Mandy is sinds een jaar of 5 geleden hélemaal om. Waar ze voorheen een strandvakantie verkoos boven een wintersport, is dat inmiddels wel anders. Ze kan zich geen winter zonder ski's meer voorstellen.