19 december 2019 door Lies in Aankondigingen

Het is zover, je kan weer stemmen voor de jaarlijkse Snowplaza Awards! Een spannende zoektocht, waarbij we op zoek gaan naar jullie favoriete après-skibar en de beste skigebieden in allerlei categorieën. En jij kan ons daar natuurlijk bij helpen! Van 19 december 2019 tot 1 april 2020 kan je stemmen op al je favorieten. Daarna worden de winnaars van de verschillende Snowplaza Awards bekendgemaakt. Onder alle stemmers verloten we 10 skibrillen van SINNER ter waarde van € 99,99.

Nieuwe awards dit jaar!

Voor de Snowplaza Awards 2020 gaan we dit skiseizoen op zoek naar de beste skigebieden en après-ski bars. In totaal reiken we zes verschillende awards uit. Als je de wedstrijd al kent van vorig jaar, dan zal je zien dat er enkele nieuwe awards zijn bijgekomen. Deze keer kan je ook stemmen op je favoriete après-ski bar, het beste skigebied voor gevorderden en het beste skigebied voor beginners.


Win een SINNER skibril

Onder iedereen die tussen 19 december 2019 en 1 april 2020 zijn of haar stem uitbrengt, verloten we een SIN VALLEY skibril van SINNER. Deze te gekke goggles is perfect voor elke wintersporter. De bril heeft twee magneetlenzen, zodat je er tijdens verschillende weersomstandigheden profijt van hebt. Ze zijn gemakkelijk te verwisselen en bieden 100% UV-bescherming. Het zachte, drie-laags hypoallergene schuim aan de binnenkant zorgt niet alleen voor een uitstekende pasvorm, maar ook voor extra comfort.

SINNER SIN VALLEY SKIBRIL

Wat zijn jouw favorieten?

Stem dit jaar opnieuw op je favorieten. Je kunt maximaal 1 keer stemmen per categorie. Wil je er zeker van zijn dat jouw favoriet een Snowplaza Award 2020 wint en zelf kans maken op een van de prijzen? Overtuig dan al je vrienden, collega’s en je hele familie om ook hun stem uit te brengen. We zijn dit skiseizoen op zoek naar ‘de beste’ in de volgende categorieën:

Skiërs op de piste

Beste skigebied 2020

Wat vind jij het beste skigebied van de Alpen? Waar ga jij elk jaar opnieuw op skivakantie? In het beste skigebied van 2020 geniet je van uitstekende pistes, gezellige berghutten, feestelijke après-ski, fantastische activiteiten en nog veel meer. Je voelt je meteen thuis als je aankomt in dit skigebied.

Stem hier op het beste skigebied >

Beste familie skigebied 2020

Welk skigebied is geschikt voor de hele familie? Waar ga je elk jaar naartoe met kinderen (klein en groot) en waar is het bovendien ook leuk voor de ouders en grootouders? In het beste familie skigebied van 2020 vind je mogelijkheden voor jong en oud, een goed lesaanbod en tal van leuke activiteiten.

Stem hier op het beste familie skigebied >

Kinderen skiles in skigebied

Beste skigebied voor beginners 2020

In welk skigebied word je als beginner het beste ontvangen? Waar vind je veel oefenpistes, brede blauwe pistes en dus de ideale omstandigheden voor beginners? In welk skigebied kunnen beginnende skiërs, zowel kinderen als volwassenen, genieten van een ruim lesaanbod?

Stem hier op het beste skigebied voor beginners >

Beste skigebied voor gevorderden 2020

In welk skigebied kan je skiën op steile zwarte pistes en uitdagende rode afdalingen? Waar vind je de meeste off-piste mogelijkheden en kan je mooie tochten skiën, maar evengoed werken aan je skitechniek op een glooiende, brede afdaling? In het beste skigebied voor gevorderden van 2020 leef je je als ervaren skiër helemaal uit.

Stem hier op het beste skigebied voor gevorderden >

Beste skigebied voor après-ski 2020

Waar vind je de leukste après-skibars? In welk skigebied kan je je het beste uitleven tijdens een feestje? Feestelijke bars, après-skihits in alle talen, bier in overvloed en veel gezelligheid, … het beste skigebied voor après-ski van 2020 heeft het allemaal!

Stem hier op het beste skigebied voor après-ski >

aperol spritz op het terras

Beste après-ski bar 2020

In welke après-ski bar is het altijd feest? Waar kun je uit de bol gaan van ‘s middags tot in de vroege uurtjes? In de beste après-ski bar van 2020 kun je je uitleven op de beste après-ski hits en vloeit het bier rijkelijk. Of je hier nu bent met een vriendengroep of met de familie, plezier verzekerd!

Stem hier op de beste après-ski bar >

De beste van 2019

Het afgelopen skiseizoen hebben meer dan 31.000 wintersporters gestemd op hun favorieten. Niet alleen in België, maar ook in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Skigebied Ischgl - Samnaun - Silvretta Arena heeft namens België de titel van “beste skigebied 2019” in ontvangst genomen.

Skigebied Turracher Höhe

De bergen zijn altijd al heel speciaal geweest voor Lies. Ze zette haar eerste stapjes in de Zwitserse Alpen, leerde als kind skiën in Oetz, ging een semester studeren in Graz en werd ten huwelijk gevraagd aan de Gosausee.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen