Wat is volgens jou het beste skigebied? Waar ga je het liefst skiën met de hele familie? En wat is de beste après-ski bar van de Alpen? Voor de Snowplaza Awards 2020 gaan we in 6 verschillende categorieën op zoek naar ‘de beste’ skigebieden en après-ski bars. Jij bepaalt mee de winnaar door te stemmen op je favorieten. Hoe gaat het in zijn werk? Kies hieronder een categorie, surf naar de overeenkomstige pagina en vul de gevraagde gegevens in.

Help jouw favorieten om een Snowplaza Award 2020 te bemachtigen. Stemmen kan maximaal 1 keer per categorie. Je kan deelnemen tot 1 april 2020. Daarna worden de stemmen geteld en maken we de uiteindelijke winnaars bekend op de website en op Facebook.

Win een skibril!

Door te stemmen op jouw favorieten maak je automatisch kans op één van de 10 SIN VALLEY skibrillen van SINNER ter waarde van € 99,99. Deze te gekke goggles is perfect voor skiliefhebbers. De bril heeft twee magneetlenzen en die zijn gemakkelijk te verwisselen. Uiteraard bieden beide lenzen 100% UV-bescherming. Het zachte, drie-laags hypoallergene schuim aan de binnenkant zorgt niet alleen voor een uitstekende pasvorm, maar ook voor extra comfort.

Beste skigebied

Snowplaza Awards Bestes Skigebiet

Wat vind jij het beste skigebied van de Alpen? Naar welk gebied zou je elke winter willen teruggaan? Stem op het skigebied dat volgens jou de award voor ‘beste skigebied’ verdient. Stem hier >

 • Beste skigebied voor families

  Beste skigebied voor families

  Welke bestemming is volgens jou perfect voor families? Waar voelen wintersporters van alle leeftijden zich thuis? Stem op het skigebied dat volgens jou de award verdient voor ‘beste skigebied voor families’.

  Stem hier >

 • Beste skigebied voor gevorderden

  Beste skigebied voor gevorderden

  In welk skigebied vind je veel zwarte pistes? Waar kun je elke dag een nieuwe uitdaging aangaan op de latten? Stem op het skigebied dat volgens jou de award verdient voor ‘beste skigebied voor gevorderden’.

  Stem hier >

Beste skigebied voor beginners

Beste skigebied voor beginners

Welk skigebied heeft veel blauwe pistes en mooie oefenpistes? Waar kun je als beginner het beste leren skiën? Stem op het skigebied dat volgens jou de award verdient voor ‘beste skigebied voor beginners’. Stem nu >

 • Beste skigebied voor après-ski

  Beste skigebied voor après-ski

  In welk skigebied kan je je het beste uitleven tijdens de après-ski? Waar kun je feesten tot in de vroege uurtjes? Stem op het skigebied dat volgens jou de award verdient voor ‘beste skigebied voor après-ski’.

  Stem hier >

 • Beste après-ski bar

  Snowplaza Awards Beste Après-Ski bar

  Waar drink jij het liefst een biertje (of meer) na het skiën? In welke après-ski bar is het altijd gezellig en kun je feesten tot in de vroege uurtjes? Stem op de bar die volgens jou de award verdient voor ‘beste après-skibar’.

  Stem hier >