Skip to navigation Skip to main content
50709 - Duitse reggae sensatie SEEED opent winterseizoen 19/20 in Ischgl (2)

Op zaterdag 30 november 2019 maakt de Duitse reggae band SEEED haar Ischgl-debuut en opent het winterseizoen 2019/2020 met het legendarische Top of the Mountain Openingsconcert. Tijdens het concert brengt de tienkoppige band bestaande uit twee zangers, een dj en een blazerssectie haar beste nummers uit de succesvolle mix van dancehall, reggae, dub, ska en hiphop ten gehore. Wintersporters en muziekliefhebbers kunnen het concert gratis bijwonen op vertoon van een geldige tweedaagse skipas of een entreeticket voor € 69,-. Twee dagen eerder, op donderdag 28 november, opent Ischgl als een van de eerste wintersportbestemmingen haar pistes.

Top of the Mountain Openingsconcert 2019

Op 30 november 2019 viert Ischgl de opening van het skiseizoen 2019/2020 met een openluchtconcert van de Duitse cultband SEEED. Als zij het podium betreden, danst het hele Paznaundal mee. Met de legendarische Top of the Mountain Openingsconcerten eind november, bewijst Ischgl zich ieder jaar weer opnieuw door als een van de eerste wintersportresorts het winterseizoen te openen. Het live concert start om 18:00 uur in het centrum van het skiresort, dus tijd genoeg om daarvoor een aantal pistes te doen en verse afdalingen te maken. Naast de 239 grensoverschrijdende pistes van Ischgl - Samnaun - Silvretta Arena zijn er komend seizoen ook twee nieuwe stoeltjesliften: de 6-persoons stoeltjeslift Velilleck F1 en de 8-persoons stoeltjes lift Visnitz N2, die hun voorgangers vervangen, moderner zijn uitgerust met onder andere stoelverwarming en ervoor zorgen dat je nog sneller op de piste komt.

Duitse reggae sensatie SEEED

De Duitse reggae sensatie SEEED is sinds 2006 een van de meest succesvolle reggae acts. De band bestaat uit tien bandleden, waaronder twee zangers, een dj en een blazerssectie. Internationaal zijn ze vooral bekend van de hoge concentratie energie, euforie en stemmingsexplosies in hun optredens. De succesvolle mix van dancehall, reggae, dub, ska en hiphop kenmerkt SEEED en haar succesfactor. Met hun debuutalbum ‘New Dubby Conquerors’ sleepten ze twee Duitse muziekprijzen, Echo’s, in de wacht en de derde Echo wonnen ze in 2004 in de categorie ‘hiphop-artiest/band’. Met nummers als ‘Music Monks’, ‘Next!’ en SEEED heeft deze Duitse cultband haar unieke reggae sound verder ontwikkeld en kijken ze terug op vele succesvolle tours in en buiten Duitsland en tal van samenwerkingen met internationale artiesten.

Ischgl: dé hotspot van de Alpen

Ischgl is zonder twijfel dé lifestyle bestemming van de Alpen, gerenommeerd om de uitstekende piste-condities, gastronomie, klasse après-ski en goede liftfaciliteiten. Ischgl is niet te vergelijken met welke andere wintersportbestemming dan ook! Met het concert treedt SEEED in de voetsporen van o.a. Jason Derulo, Muse, James Blunt, 30 Seconds to Mars, Robbie Williams, Elton John, Rihanna, Lionel Richie, Pink!, Bon Jovi en Katy Perry die eerder op het podium stonden. Ischgl: het Ibiza van de Alpen >

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.