5 augustus 2018 door Florien in 'Nieuws''

Jason Derulo opent het winterseizoen 18/19 in Ischgl

(Foto: © TVB Paznaun - Ischgl)

Het is hoogzomer, maar toch is men in Ischgl al druk bezig met de voorbereidingen van komend seizoen. Niet alleen met de bouw van de nieuwe Gampenbahn, maar ook met de opening van het skigebied in november. Ieder jaar wordt het begin van het skiseizoen feestelijk afgetrapt met het legendarische Top of The Mountain Openingsconcert. Bekende artiesten van over de hele wereld hebben hier inmiddels op het podium gestaan. Vorig jaar was dat Andrea Berg, dit jaar is het niemand minder dan Jason Derulo. Het belooft een spetterend optreden te worden. In dit weblog lees je alles over dit evenement.

Top of The Mountain Openingsconcert in Ischgl

Het Top of The Mountain Openingsconcert in Ischgl is één van de meest spectaculaire seizoensopeningen in de Alpen. Bekende artiesten, zoals Katy Perry, The Pussy Cat Dolls, Nickleback, Rihanna, James Blunt en The Scorpions hebben hier allemaal op het podium gestaan. Dit jaar vindt het Top of The Mountain Openingsconcert plaats op 24 november 2018. Daar waar de afsluiter van het skiseizoen op de berg (Idalp) wordt gevierd, vindt het openingsconcert plaats in het dorp. Vanaf ongeveer 18.00 uur hebben skivakantie- en muziekliefhebbers toegang tot het concert wanneer zij in het bezit zijn van een entreeticket (€65,-) of een geldige tweedaagse skipas. De pistes gaan twee dagen eerder open, op 22 november.

Meer over Jason Derulo

Jason Derulo heeft een aantal jaar voor enkele bekende namen gewerkt als songwriter en producer. In 2009 besloot hij echter het roer om te gooien en voor zijn eigen carrière te gaan. In de Top 40 brak hij door met het nummer ‘Watcha Say’. Niet veel later volgde nog veel andere succesvolle hits, waaronder 'Colors' (de officiële Coca-Cola-WK 2018 hit) en ‘Talk Dirty’. Ook werkte hij samen met Hardwell, Snoop Dogg, Jennifer Lopez, 2 Chainz en Nikki Minaj. Daarnaast heeft hij een eigen kledinglijn (LVL XIII) en werkt hij samen met een aantal bedrijven.

Jason Derulo

(Foto: © David Strbik)

Op wintersport naar Ischgl

Ischgl is onderdeel van het skigebied Ischgl - Samnaun - Silvretta Arena en telt 238 kilometer aan pistes. Het skigebied is sneeuwzeker, omdat ruim 90% van de pistes boven de 2000 meter ligt. Vandaar dat het seizoen al vroeg begint en doorgaat tot begin mei. Ischgl is een mondain dorp met luxe winkels, goede restaurants, een legendarische après-ski en fijne accommodaties. Het centrum van het dorp is autovrij en de skiliften liggen op loopafstand.

Ook interessant: De beste berghutten in de Silvretta Arena Ischgl - Samnaun >

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen