Skip to navigation Skip to main content

Snow Jam 2013 in Davos

De SnowJam van 23 Maart 2013 staat alweer bijna voor de deur in het Zwitserse Davos. Dit jaar in gezelschap van een aantal bekende Amerikaanse artiesten. Ieder jaar pakken ze een stukje groter uit bij de SnowJam. Het openluchtconcert krijgt steeds meer naambekendheid, dus meer artiesten en een groter feest.

Rappers in de sneeuw

Dit jaar komen er een aantal bekende rappers waaronder; Yelawolf, Mc Miller en Nas. Deze toprappers hebben een gaatje in hun agenda weten vrij te maken om tijdens hun tournee even langs te wippen bij de SnowJam. Ieder jaar weten de artiesten het publiek weer een topdag te bieden. Tijdens de afterparty kan iedereen nog even lekker verder feesten met DJ Strampi, M-live en The Green Lantern. De afterparty wordt gehost door Nas en Blumentopf en zal net als ieder jaar weer een knalfeest worden.

Prijzen en vervoer

Een kaartje voor SnowJam is te koop voor 99,- Zwitserse frank exclusief vervoer. Voor vervoer en de afterparty moet je nog even wat geld bijleggen. Niet goedkoop zo’n festival, maar je moet er wat voor over hebben. Ze adviseren je wel met het openbaar vervoer te komen aangezien er maar een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar is. Bussen en treinen uit de omgeving komen vaker dan normaal dus je kunt er makkelijk komen. Als je toevallig die week al in Davos verblijft kun je korting krijgen op je toegang in combinatie met de afterparty.

Voor meer informatie over de SnowJam 2013 klik hier >>

Over Jim

Op 9-jarige leeftijd stond Jim voor het eerst op een snowboard in de Zwitserse Jungfrau Region. Hij kreeg het kunstje al snel onder de knie. Jaarlijks gaat hij op pad met een grote groep, waarbij het iedere dag feest is.