Skip to navigation Skip to main content

Internationale sterren op de bühne tijdens Ischgl Festival Opening Week

Ischgl, dé hotspot van de Alpen, viert de start van het winterseizoen 2012-2013 stijlvol en swingend met verschillende internationale artiesten en in samenwerking met het automerk Volkswagen. Van 24 november tot 1 december treden ondermeer de Britse zangeres Amy MacDonald, de Zwitserse House DJ Antoine en als afsluiting op zaterdagavond, de Duitse rockband Scorpions op. Tijdens de Festival Opening Week introduceert Volkswagen bovendien de nieuwe Golf 7.

Scorpions, Amy MacDonald en nog veel meer

Na een dagje skiën kunnen de gasten ’s avonds genieten van een uniek entertainmentprogramma met verschillende internationale artiesten, met als hoogtepunt het legendarische Top of the Mountain Opening Concert op zaterdag 1 december met de Duitse band Scorpions. Op zaterdag 24 november opent niemand minder dan de Britse zangeres Amy MacDonald de Festival Week met een live concert. Daarnaast bestaat het programma uit optredens van onder andere de Zwitserse House DJ Antoine, het Duitse duo Wingenfelder:Wingenfelder, en de winnares van The Voice of Germany Ivy Quainoo. Alle concerten tijdens de openingsweek zijn gratis toegankelijk op vertoon van een geldige skipas.

Een testrit in de nieuwe Golf 7

Tijdens de Festival Opening Week, georganiseerd in samenwerking met Volkswagen, wordt de nieuwe Golf 7 voorgesteld. Gasten kunnen niet alleen het design van de zevende generatie Golf aanschouwen, op de speciaal aangelegde testbaan kan de auto, zelfs onder extreme omstandigheden, ook worden getest.

Het skigebied in Ischgl ligt hoog, waardoor de sneeuwcondities vaak erg goed zijn

Festival programma

  • Zaterdag 24 november: Live concert Amy MacDonald
  • Woensdag 28 november: Live concert DJ Antoine
  • Donderdag 29 november: Live concert Wingenfelder: Wingenfelder
  • Zaterdag 1 december: Top of de Mountain Opening Concert Scorpions

De Scorpions sluiten de feestelijke openingsweek af

Dé hotspot van de Alpen

Ischgl is zonder twijfel dé hotspot van de Alpen. Ieder jaar bewijst Ischgl zich opnieuw door als eerste wintersportresort te openen met het legendarische Top of the Mountain concert waar wereldsterren hun bekendste songs brengen. En met sneeuwcondities die indruk maken op de meest ervaren wintersporters is Ischgl niet te vergelijken met welke andere wintersportbestemming dan ook!

Snowplaza is erbij

Net als voorgaande jaren is Snowplaza ook dit jaar weer bij de opening in Ischgl

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.