Skip to navigation Skip to main content

Wintersportbeelden in de zomer

Terwijl veel mensen op dit moment genieten van een zomervakantie in de zon gaan bij mij de gedachten alweer uit naar de wintersport. Geen parelwitte stranden met palmbomen, maar sneeuwwitte pistes met dennenbomen. Dat augustus pas net is begonnen kan mij niet schelen. Ik heb trek in kaiserschmarrn, DJ Ötzi schalt uit de speakers en de wintersport tijdschriften liggen op tafel. Hoe hoger de temperatuur, hoe groter de honger naar sneeuw. Om nog meer in de stemming te komen enkele wintersportbeelden van afgelopen winter. Nog een paar maandjes aftellen en dan komen de eerste sneeuwvlokken alweer uit de hemel vallen!

Hoe ziet uw zomervakantie eruit?

Deelt u mijn mening en kan u ook niet wachten tot u weer met uw ski’s in de sneeuw staat? Misschien bent u deze zomer zelfs wel naar een gletsjer geweest om te zomerskiën! Een vliegvakantie naar de zon of kamperen in Frankrijk is ook niet verkeerd maar dan mis ik toch altijd één ding: de bergen. Een vakantie zonder de bergen is voor mij niet compleet. In de winter daal ik ze af per ski’s en in de zomer beklim ik ze per racefiets. Hoe ziet uw zomervakantie eruit?

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.