3 februari 2019 door Lies in 'Evenementen''

Leer weer genieten van het moment tijdens de White Pearl Mountain Days van 15 tot 31 maart 2019 in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Jij profiteert van zonnige skidagen en de White Pearl Mountain Days zorgen voor de rest: hippe muziek, internationale gastronomie, een “healthy lifestyle”-programma én een persoonlijke ligstoel in de zon! In het hele skigebied valt wat te beleven en ook vele hutten, restaurants en hotels nemen deel aan het event. Til je wintervakantie naar een hoger niveau en kom naar het Skicircus tijdens de White Pearl Mountain Days. De toegang is helemaal gratis!

Skivakantie op hoog niveau

Geef je skivakantie in het voorjaar dat tikkeltje meer tijdens de White Pearl Mountain Days in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Twee weken lang word je hier op vijf vlakken verwend: een zonnige skibeleving met wel 270 pistekilometers, losgaan op de beats van internationale dj’s en live optredens, culinaire hoogtepunten van sterrenchefs en nieuwkomers, een “healthy lifestyle”-programma met yoga, zumba en nog veel meer en ten slotte volop genieten van alpine lifestyle in de skihutten.

Ibiza in de bergen

Start je dag met zalige yoga bij zonsopgang, leef je uit tijdens een bootcamp in de sneeuw of neem deel aan een begeleide skitrip. Daal de pistes af onder de stralende zon en beleef een culinaire topervaring in een van de skihutten. Verwacht je aan optredens van onder andere Thomas Daubek, Daniel Lopergolo, Karotte en Graham Candy: een muzikaal programma waarvan iedereen in de feeststemming komt. Tijdens de White Pearl Mountain Days ervaar je in het Skicircus een echt Ibizagevoel.

Een beleving voor iedereen

Het klinkt allemaal heel exclusief, maar de White Pearl Mountain Days zijn er voor iedereen. Of je nu gewoon een dagje komt skiën in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, of je verblijft een hele week in een van de dorpen, iedereen is welkom. De hutten op de piste krijgen een passende decoratie voor het event en brengen je helemaal in de sfeer. Maar het feest stopt niet als de liften sluiten. Ook na zonsondergang blijft het event doorgaan en kan je helemaal losgaan in de nachtclubs. Geen VIP-event dus, maar je kunt wel een White Pearl Member Card aankopen (€ 95,- per persoon/per dag). Daarmee krijg je onder meer toegang tot de exclusieve Members Lounge en kun je gebruikmaken van de VIP-Shuttle Service.

Aankondiging White Pearl Mountain Days

White Pearl Mountain Days samengevat

  • Livemuziek en internationale dj’s in de mooiste skihutten
  • Live optredens (o.a. acrobatie, dans, …)
  • Gastronomische topervaringen met sterrenchefs
  • De beste skibeleving in de voorjaarszon
  • Verrassend sportprogramma (o.a. yoga, wandeling bij zonsopgang, …)
  • Gratis toegang

Lees hier meer over de White Pearl Mountain Days en bekijk het programma >

De bergen zijn altijd al heel speciaal geweest voor Lies. Ze zette haar eerste stapjes in de Zwitserse Alpen, leerde als kind skiën in Oetz, ging een semester studeren in Graz en werd ten huwelijk gevraagd aan de Gosausee.