27 november 2018 door Thijs in 'Nieuws''

Goed nieuws voor gezinnen met kinderen van zes tot twaalf jaar! Zwitserland geeft maar liefst 12.770 kinderskipassen weg. Om kans te maken op een 6-daagse kinderskipas dien je een meerkeuzevraag over je wintersportervaring in Zwitserland te beantwoorden, je gewenste skigebied te kiezen en het actieformulier in te vullen. Op 4 december vindt in het hoofdkantoor van Zwitserland Toerisme in Zürich de verloting plaats.

Ouders geven de wintersporttraditie door

Met de Kids4Free-campagne wil Zwitserland jonge gezinnen aansporen om op wintersport te gaan. De ouders spelen een belangrijke rol in het feit of kinderen wintersportliefhebbers worden volgens Yves Luetolf, directeur Zwitserland Toerisme Benelux: "Om hen te stimuleren de kinderen mee te nemen naar de Zwitserse sneeuw, verloten we de zesdaagse skipassen onder ouders van kinderen tot twaalf jaar. We willen zowel nieuwe gasten aantrekken, als mensen die al eerder eens in Zwitserland hebben geskied. Daarnaast kunnen onze trouwe wintergasten uiteraard ook deelnemen aan de Kids4Free-campagne.”

6-daagse kinderskipas voor 2018-2019

Aan de Kids4Free-campagne doen 45 Zwitserse skigebieden mee, variërend in grootte en verdeeld over het hele land. Grote, gerenommeerde gebieden als Zermatt, Jungfrau Region, Adelboden-Lenk, Davos Klosters, Aletsch Arena en Laax bieden ieder honderden skipassen aan, evenals kleinere, bestemmingen als Bellwald, Grächen en Scuol. Een compleet overzicht, net als het huidige aantal deelnemers per gebied, is terug te vinden op de actiepagina. Je kunt je deelname aan slechts één skigebied verbinden. De gewonnen skipas geldt voor zes dagen en kan het hele winterseizoen 2018-2019 worden gebruikt.

Doe nu mee!

Om kans te maken op een gratis skipas, meld je je via 3 stappen aan op de campagnewebsite www.myswitzerland.com/kids4free.

1: Beantwoord de meerkeuzevraag over je wintersportervaring in Zwitserland
2: Selecteer het skigebied waar jij een skipas van wilt winnen
3: Vul het formulier op de actiepagina in en klik op ‘deelnemen’

Klik hier om deel te nemen aan de ‘Kids4Free’ actie >

Tijdens een verloting op 4 december worden de winnaars van de kinderskipassen bekendgemaakt. Voor uiterlijk 7 december wordt er per e-mail contact met je opgenomen indien jij in de prijzen bent gevallen. Een gezin kan maximaal één skipas winnen.

“Kids4Free” in Zwitserland

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.