6 april 2018 door Florien in 'Algemeen'' | 0 Reactie(s)

Après-ski in Ischgl bij de Trofana Alm

Après-ski is voor veel wintersporters een belangrijk onderdeel van de skivakantie. Het skigebied wordt er op uitgezocht, want zonder kroeg en après-ski hits is het sneeuwavontuur niet compleet. Maar een belangrijk punt is dan wel dat je deze nummers ook allemaal uit volle borst moet kunnen meezingen. Geen moeilijke taak, want de meeste après-ski hits worden al jarenlang gedraaid. Oostenrijk is het land der après-ski, maar als je denkt dat je ze overal alleen maar Nederlandse nummers of top 40 draaien, dan heb je het goed mis! Nee, de leukste après-ski hits zijn juist in het Duits! De top 10 vind je in dit weblog.

Er zijn zo veel leuke liedjes!

Natuurlijk is de top 10 hieronder slechts een kleine greep uit het aanbod. Er zijn zoveel leuke Oostenrijkse après-ski hits! Maar, voor een eerste wintersport is deze lijst een goede om mee te beginnen. Daarom zou ik zeggen: leer ze snel uit je hoofd, want het maakt het feest alleen nog maar leuker! Bekijk snel de top 10 Oostenrijkse après-ski hits.

#1. Die immer lacht – Stereoact feat. Kerstin Ott

#2. Hulapalu - Andreas Gabalier

#3. Hey! Wir woll’n die Eisbären sehen - Jürgen Drews

#4. Atemlos – Helene Fischer

#5. Joana (Du geile Sau) - Peter Wackel

#6. Ein Stern - DJ Ötzi, Nik P.

#7. Sie hatte nur noch Schuhe an - Mickie Krause

#8. Holz – 257’ers

#9. Mich Hat Ein Engel Gekusst – Mickie Krause

#10. So a schöner Tag (Fliegerlied) – DONIKKL

Staat jouw favoriet er ook tussen?

Reactie(s)

Laat een reactie achter

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen