Overzicht beoordelingen Spindleruv Mlyn

Hier leest u alle beoordelingen over Spindleruv Mlyn. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Spindleruv Mlyn met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Spindleruv Mlyn achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 januari 2017

Door: Kenny Reuvers over Spindleruv Mlyn

Prima voor een paar dagen skien

Vorig seizoen een paar dagen wezen skiën in Spindleruv. Prima! Heerlijk kunnen skiën, al is het aanbod natuurlijk wel wat beperkt. Er lag nog behoorlijk wat sneeuw, en de prijzen zijn een verademing. Hier kan je nog eens een keer een rondje geven of uitgebreid uit eten gaan. Voor een paar dagen en als extra wintersport zeker een aanrader.

Betaalbaarheid
Weinig pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 november 2016

Door: Jellie van der Veen over Spindleruv Mlyn

Meest uitgebreide voorzieningen!1

Špindlerův Mlýn is een van de bekendste wintersportresorts in Tsjechië en loopt voorop wat betreft de uitgebreide voorzieningen. UItstekenden bedrijven voor verhuur van skimateriaal, gratis parkeerplaatsen en een skibus. Zowel boven als onder aan de piste zijn gezellige restaurants te vinden en ook als je van winkelen houdt, ben je in Špindlerův Mlýn aan het goede adres. Kinderen voelen zich snel op hun gemak bij skischool Skol Max en in het kinderskipark. Als ze even niet aan het skiën of snowboarden zijn, hebben ze alsnog de tijd van hun leven in het zwembad, of door te gaan sleeën of snowtuben. Met de kortingspas kun je tijdens een wintersportvakantie met kinderen in Špindlerův Mlýn zorgeloos van alle mogelijkheden profiteren. http://ceskysight.nl/de-beste-skigebieden-in-tsjechie/

Ook als je niet wil skien is er veel te doen.
Eigenlijk geen minpunten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 maart 2016

Door: Heike over Spindleruv Mlyn

leuk skigebied

Prima pistes, best veel variatie en goed onderhouden. Liften zijn er voldoende, alleen rond 10.00 is het altijd wat druk, daarna prima te doen. 2 wat grotere gebieden, weliswaar beide aan een andere kant van het dorp, maar leuk om de ene dag naar de ene te gaan en de volgende dag naar de andere. De Medvidin piste vonden wij het mooist en het leukst om met ons zoontje te gaan. Piste 14 is een leuke plek om te oefenen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2015

Door: bb ledeboer over Spindleruv Mlyn

Voor beginners perfect pistes, voor gevorderden ok

feb 2015. Aalle liften waren permanent open, goede gelijkmatige pistes, vrijwel geen boekels. Indien je voor half tien bij pistes bent kun je prima parkeren. Busdienst langs de verschillende gebieden is prima. Kom je met de auto zoek dan goed uit hoe je rijdt, voor Gorlitz richting Tsjechie.

Zeer goed gebied voor net skiënde kinderen
Opletten met er naar toe rijden, goede weg nemen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 5 januari 2015

Door: Anoniem over Spindleruv Mlyn

Waardeloze service bij liften

Wederom een slechte ervaring opgedaan bij de liften in Spindel! Als het rustig is in het gebied gecombineerd met slecht weer(regen) gooit men gewoonweg een aantal liften uit! Je moet maar zien hoe je weer bij je auto komt of elkaar als familie weer vindt. Een uitleg voor het staken van de liftdienst midden op de dag wordt er niet gegeven. Dit maak ik nu al 3 jaar op rij mee en heb dit in andere landen of gebieden nog nooit meegemaakt. In ons geval dus voor ruim € 100.- aan passen weggegooid? Zonder enige uitleg.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 6 januari 2014

Door: Marieke van Beugen over Spindleruv Mlyn

Prima wintersportgebied voor goede prijs

Wij hebben een combinatie-vakantie gedaan: 4 daagjes Praag en daarna nog 2 volle dagen skiën (partner) en snowboarden. Dit was op 2 en 3 januari 2014. Wij zijn ervaren skier/boarder. Het skigebied is qua grootte geen Alpen, maar wij hebben ons goed vermaakt. Er waren echter maar 2 (!) goede pistes open die blauw/rood waren en daardoor wat druk op de piste. Dit waren de pistes nr 2a/b en 15. De pistes zijn goed, doen niets onder aan de Alpen. Langer dan verwacht. Ook nr 1 hebben we gedaan ondanks deze gesloten was (er lag wat ijs maar meerderen namen deze piste) en was voor een ervaren boarden/skier heel goed te doen. De lift bij Svaty Petr was drukker dan bij Hromovka, maar je kan goed afwisselen. Op dag 2 zijn we met de skibus (gaat alleen maar 1x/uur) naar Labska gegaan (4 min bus) naar nr 15 en dit was een erg leuke piste! Meer blauw met stukje rood dan rood. En halverwege zit een erg leuk/lekker restaurant en onderaan kun je gewoon info krijgen, dit staat niet goed op de pistekaart. Deze nr 15 ligt ook heerlijk in de zon (als die schijnt), de andere pistes minder zon. Voor de apres ski is Svate Petr het leukste, de bar naast de eettent. En 's avonds de Silver Rock bar. Eten kun je heel goed in Spindleruv, het maakt écht niet uit waar je gaat zitten (of het er nu oudbollig uitziet of modern), koken kunnen de Tsjechen wel! Heerlijk! En goedkoop. Biertje halve liter ca €1/€1,50. Lunch aan de piste voor €5 pp. Restaurant al tussen €5/€10 pp een goede maaltijd! En ze zijn overal heel snel met eten opdienen (soms zelfs binnen 5 min), dit hebben wij als heerlijk ervaren! En ideaal om met kids uit eten te gaan aangezien je je eten zo hebt. Het dorp Spindleruv is ook erg leuk, alles netjes, schoon, overzichtelijk, goed georganiseerd. En wij vinden de tsjechen supervriendelijk! Meesten kunnen ook engels of duits. Erg jammer dat niet alle pistes open waren, want je hebt wel 2 dagen nodig om alles te verkennen. Kortom: een prima bestemming voor een hele goede prijs (vergeleken met de Alpen) met voorzieningen (liften, sneeuwkanonnen, lessen) zoals in de Alpen. Helemaal als je leert skien/boarden of met kids erg goed. Je kan niet echt verdwalen daar, alle pistes leiden naar het dal. Ook qua vertier is er genoeg te doen: sleeroute van 4km, een waterpark (met zwembaden/sauna), restaurantjes, kroegen, apres ski bar. Hotel Palace Club prima, beetje oudbollige aankleding maar schoon en rookvrij. Ietwat steil (grind)pad naar dorp (3min lopen) voor boarder goed, voor skier redelijk. Maar goed te lopen. Circa 10 min naar lift lopen, vonden wij te doen. Er zijn ook hotels dichterbij de liften. Wij als ervaren wintersporters die graag dagtochten maken zou een week iets te lang zijn, maar zo voor 2 dagen (of 4) was het erg leuk! Het gebied ligt wel wat afgelegen van de snelweg, dus je moet nog wel wat kilometers door dorpjes rijden.

Goede pistes, goede voorzieningen, goede prijs, goed eten, leuk dorp, vriendelijke mensen
Geen dagtochten mogelijk, gebied in 2 dagen wel gezien

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 februari 2013

Door: Jolanda over Spindleruv Mlyn

Voor ons is Spindleruv Mlyn een toplocatie!

Ideaal voor gezinnen en families. Er zijn 2 gebieden Medvedin en Svaty petr. In Svaty petr zijn goede mogelijkheden voor lunch zowel onderaan de piste als bovenaan. Goed eten voor weinig! Svaty petr is erg gezellig! Kinderen kunnen hier niet verdwalen, alle afdalingen (op 1na) komen op hetzelfde punt uit! Ouders kunnen even uitrusten in het gezellige restaurant onderaan de piste terwijl de kinderen nog een afdaling maken. Bij Svaty petr kun je de ski's of snowboard in een depot onderbrengen dit scheelt veel gesjouw. Wij komen hier al zo'n 8 jaar! En wij hebben het er wel eens over gehad om naar Oostenrijk te gaan voor de langere afdalingen maar de kinderen (11, 15 en 17) vermaken zich hier nog uitstekend en het is nog steeds erg betaalbaar in Spindleruv Mlyn!

Gezellig! Goede hotels, taxi's rijden je naar de piste
De taal is soms nog een probleem "oude" Tsjechen kunnen slecht Engels of Duits

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 december 2010

Door: anneke over Spindleruv Mlyn

Voor ons is Spindleruv Mlyn helemaal top! We zijn er vorig seizoen 2x 10 dagen geweest en we gaan dit seizoen ook weer 2x (kerst- en voorjaarsvak.). Wij zijn niet zo bedreven in het skiën en kunnen in dit gebied volop aan onze trekken komen. Voor gevorderden ligt dat anders, die missen waarschijnlijk lange- en uitdagende afdalingen. De prijzen van eten en drinken in de restaurantjes en op de piste zijn nog behoorlijk laag. Voor een halve liter bier en warme chocolademelk betaalden wij op de piste een euro (25 kronen). Wij hebben in beide vakanties niet in lange rijen hoeven staan en een paar minuutjes wachten is altijd wel gezellig (even kletsen). Skihuur en skilessen zijn ook goed betaalbaar. De skipas is in verhouding het duurst. Er is ook een puntenkaart te koop. Dit is vooral aantrekkelijk als je niet de hele dag op en neer gaat, maar slechts enkele afdalingen maakt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 10 oktober 2010

Door: jansenpraha over Spindleruv Mlyn

Een aardig gebied voor een lang weekend, maar ga er niet tijdens de school vakanties naar toe. De pistes zijn kort en de lift capaciteiten zijn beperkt. Als het druk is betekend het 3 minuten skien en 10 minuten in de rij bij de lift. Op de pistes zijn de lunch mogelijkheden erg matig, en dat is vriendelijk uit gedrukt. Net als bij de lift zul je voor de lunch in de rij moeten staan, alleen dan voor een vette worst me brood en mosterd. Voor een eetbare lunch, met wat gezelligheid, kun je beter terug gaan naar het dorp. Het dorp is authentiek en niet ongezellig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Skivakantie aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen

Pakketreizen
Spindleruv Mlyn