Overzicht beoordelingen Lipno nad Vltavou

Hier leest u alle beoordelingen over Lipno nad Vltavou. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Lipno nad Vltavou met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Lipno nad Vltavou achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 8 augustus 2019

Door: Roel over Lipno nad Vltavou

Aardig voor beginners

We zijn hier 2 keer geweest. De eerste keer lag er geen sneeuw. Veel gewandeld. Enkele jaren later weer geweest. Toen sneeuwde het elke dag, maar de sneeuwhoogte viel tegen. De kinderen vonden het na 2 dagen saai worden op de pistes. Wat tegenviel waren de prijzen. Deze zijn in drie jaar tijd behoorlijk gestegen en bijna westers geworden. Zowel voor de skipas als de restaurants.

Leuk voor beginners
Saai voor wat gevorderde skiers. Hoge prijzen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 maart 2018

Door: E brands over Lipno nad Vltavou

Fijn gebied en mooie appartementen.

Mooi gebied om ff weekje naar toe te gaan. Zeer goed met kids.

Mooie pistes
Weinig après-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2018

Door: Jacco Poldervaart over Lipno nad Vltavou

Prima voor de kids voor hun eerste ski-ervaring

In Lipno kun je verschillende wintersporten beoefenen. Het skigebied is prima voor beginnende en licht gevorderde skiërs. Voor vergevorderde skiërs is er wat minder uitdaging, maar kun je je prima een paar uurtjes vermaken. Wat opvalt is dat het ondanks het hoogseizoen er geen lange rijen zijn bij de liften en dat het prijspeil van bijvoorbeeld de rijlessen voor de kids relatief laag is. Verder kun je er lekker schaatsen op het mooie meer, langlaufen en wandelingen maken.

Skiles voor kinderen
Uitdaging voor vergevorderde skiërs

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 januari 2018

Door: Anne Lisa over Lipno nad Vltavou

Je moet geluk hebben met het weer! Leuk voor beginners en kinderen

Prima skigebied voor beginners 👍

Weinig drukte bij de liften, laag prijspeil, vriendelijke skischool
Te laag gebied, je moet geluk hebben met het weer! Al snel last van regen i.p.v. sneeuw

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 1 februari 2017

Door: Anoniem over Lipno nad Vltavou

Helaas de Tsjech weet nog steeds niet wat service is. Probleem gehad met aankoop skipas, verkeerde gekregen, men was op geen enkele manier bereid om probleem op te lossen, heel erg bot en onvriendelijk, doorverwezen naar management niet beschikbaar en de engelse taal niet machtig om probleem op te kunnen willen lossen. De skidag verloren gegaan. Zeer slechte en onprettige ervaring in Lipno.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2013

Door: Johanna over Lipno nad Vltavou

Supervakantie voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar

Onze ervaringen met de skischool zijn erg goed, héle aardige Nederlands-sprekende skileraren gehad die erg geduldig en lief met de kids omgaan. Overal is wat te eten en te drinken te halen tijdens het skiën, je moet alleen wel van broodjes hotdog en Tjechische hap houden... Prima restaurantjes in de buurt om 's avonds warm te eten en niet duur. De huisjes in het Landal park Lipno zijn ruim, schoon en hebben goede bedden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 6 maart 2012

Door: Anoniem over Lipno nad Vltavou

In de vakantieperiode's te druk. Commercieel karakter is onprettig. Lange rijen. Alleen voor beginners aardig. Onplezierige skischool. Docenten spreken zeer matig Engels, komen te laat opdagen en snauwen tegen kinderen. Al met al teleurstellend.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 februari 2012

Door: vd meulen over Lipno nad Vltavou

een heel mooi gebied en de huisjes zijn ruim en mooi ingericht. we hebben er al 4 jaar een hele mooie wintersport vakantie gehad. met kinderen is het ook hel erg mooi. en voor ons ook belangrijk het is betaalbaar hier skihuur en pas kosten ong 100 euro pp.. we gaan veel uit eten. heel lekker hier en ook betaalbaar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 februari 2012

Door: Anoniem over Lipno nad Vltavou

Wij hebben een geweldige week gehad in Lipno. We waren met z'n zessen maar kregen een 8-persoons appartement. Heel ruim en schoon. We hadden uitzicht op het meer wat geheel bevroren was. Er was een schaatsbaan gemaakt van 11 km. Er lag genoeg sneeuw, maar voor ons wel iets te koud: -17 gr met oostenwind! Het skigebied is voor beginners en kinderen perfect. Als gevorderde skiër heb je het snel gezien. Prijzen zijn nog niet al te hoog waardoor het betaalbaar is. Wij zijn ook nog een dag naar Hochficht in Oostenrijk geweest. Een iets groter skigebied op maar drie kwartier rijden. Kortom het was een heerlijke week, maar zou het in de winter met name aanraden aan beginners of gezinnen met kleine kinderen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 10 januari 2012

Door: Anoniem over Lipno nad Vltavou

Wie kan mijn vraag beantwoorden? Wij gaan over een week naar lipnomeer. Is hè meer bevroren? Kunnen we de schaatsen meenemen?? Alvast bedankt vr Gr. Hermien

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 8 januari 2012

Door: Arie over Lipno nad Vltavou

Vandaag alweer voor de derde jaargaan op de skie,s gestaan in lipno volop sneeuw en nog altijd die gemoedelijke sfeer geen drukte alles is binnenhandbereik de lifte restaurants die kwaliteit bieden tegen eerlijke prijzen de omgeving is puur naturlijk echt gewoon geweldig zeker als je skieen goed onder de knie wilt hebben kunt u hier zeer goede lessen volgen de afdalingen zijn voor beginners en must hier durf je te leren skieen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 8 januari 2012

Door: Marianne over Lipno nad Vltavou

Super locatie om het skiën te leren! Voor kinderen ook leuk en overzichtelijk! Helaas waren er maar twee pistes open omdat er weinig sneeuw was. Dat is dan het nadeel van dit gebied. Tip: kort van tevoren pas les boeken en materiaal reserveren. Bij geen/slechte sneeuw is het ook een leuke omgeving om dan andere dingen te doen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 17 december 2011

Door: Anoniem over Lipno nad Vltavou

super dorp met super leuk skigebied, zeker voor gezinnen met kleine kinderen. Villa park Lipno Dreams een aanrader, prachtige villa's, in het hoog seizoen belachelijk hoge huurprijzen voor een dorp als Lipno. Buiten de hoogseizoensweken een top plek en dan wel betaalbaar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 november 2011

Door: Johan van Loon over Lipno nad Vltavou

Het ski gebied is echt top voor gezinnen met kleine kindjes.Je moet als ouder niet uit gaan van lange dagen skiën op km. lange piste dat is er niet,maar des te leuker om met je kind van de piste te glijden er is verder genoeg te doen voor de kindjes veel plezier dat hebben wij ook al 2 jaar

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 oktober 2011

Door: ellen over Lipno nad Vltavou

Het Lipnomeer is ook een schitterend meer om op te schaatsen. Het ijs is +/- 1mtr dik. Dagelijks wordt de ijsbaan schoongeveegd. Voor kinderen is het skigebied ideaal, er zijn Nederlandse skileraren. Veel wintersportplezier toegewenst

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 februari 2011

Door: Anoniem over Lipno nad Vltavou

Ook dit jaar weer naar Lipno nad Vltavou,niet meer in Landal maar in Lipno Dreams (naast de bobbaan) Wat een super mooie villa, alles erop en eraan,schoon,netjes en modern ingericht en goedkoper dan Landal. Voor ons als beginnende skieers nog steed een prima gebied naar te te gaan. Restaurants zijn prima zowel op de piste als in Lipno. Volgende keer zeker weer naar Lipno nad Vltavou Lipno Dreams

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 15 februari 2011

Door: Fam. Mulders over Lipno nad Vltavou

Schitterend gebied voor de beginnende skier. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Dit jaar voor de tweede keer naar Landal afgereisd. De appartementen zijn ruim opgezet en alles is aanwezig. Het skigebied heeft voornamelijk blauwe pistes die in lengte varieren van 900 tot 1300 meter. Er is een rode piste waarvan eigenlijk alleen het middelste stukje rood is. De skischool is echt een aanrader. Door de week is het inderdaad niet zo druk en de prijzen van de skipas en lessen zijn hier nog betaalbaar. Tjechen zijn erg vriendelijk. Een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 december 2010

Door: Fam Keizer over Lipno nad Vltavou

Hallo wintersport liefhebbers. Ik kom al 9 jaar in dit skigebied. Voor ons 50 plus mensen en voor jonge gezinnen een prachtige plek om te skieen. Zeker nu de nieuwe liften er zijn. Elk jaar opnieuw genieten we volop van zowel de skipiste als ook de natuur. Als je het treft en er valt sneeuw is het landschap betoverend. Wij boeken altijd bij Landal waar mooie ruime appartementen zijn en direkt verbonden met de skilift. Het eten is, buiten dat het goedkoop is, ook heerlijk. Ook zijn er veel andere mogelijkkeden om je te vermaken. Wij staan weer op het punt om af te reizen naar Lipno en hebben er weer ontzettend veel zijn in. Het skigebied is uitgeroepen tot het modernste skigebied van Tsjechie 2010. Groeten namens een familie die fan zijn geworden van het Lipno skigebied! DOEN!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 januari 2010

Door: Anoniem over Lipno nad Vltavou

Ik kom al enkele jaren in dit gebied. Doordat het gebied laag is, is het zeker niet sneeuw zeker. Zodra het vriest worden de sneeuwkanonnen aangezet. In de afgelopen jaren is het gebied verbeterd, er zijn nieuwe liften en de pistes zijn hier en daar aangepast. Voor een beginnende snowboarden zoals ik die niet altijd zelfverzekerd op het board sta, is dit gebied ideaal. Ligt er een dag niet genoeg sneeuw op de piste, ga er dan eens wandelen of schaatsen. Het is een geweldig gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 maart 2009

Door: Fam. Schoordijk over Lipno nad Vltavou

Zeer goed bevallen. Zeker voor een beginner. De ski's Park is ruim en je kan er alles doen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 22 februari 2009

Door: een trouwe bezoeker over Lipno nad Vltavou

Prima skigebied geworden met de nieuwe liften. Helaas laat deze site nog steeds de oude kaart van het skigebied zien Ik hoop dat het snel aangepast wordt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 januari 2009

Door: van veldhuizen over Lipno nad Vltavou

Wij komen hier net vandaan en willen zo weer terug! Grandioos! Ons zoontje van 3 heeft zich super vermaakt ook tijdens de privelessen van een Tsjechische lerares. Om de beurt namen wij een afdaling waar je als gevorderde skiër goed aan je techniek kan werken. Groot is het absoluut niet, maar dat weet je als je hierheen gaat ,maar je gaat hier toch ook met een heel ander doel heen? Je kan er ook heerlijk schaatsen, wandelen, zwemmen (spelen) in het binnenbad en gewoon lekker dollen in de sneeuw met of zonder slee. Tja en in de weekende is het druk, maar na die paar dagen dan keert de rust weer. Er lag niet veel sneeuw, maar dat werd keurig onderhouden door de kanonnen. Een ruim gesorteerde supermarkt, met elke ochtend heerlijke verse broodjes. Uit eten...? Hebben we ook gedaan, het smaakte erg goed, maar dat is natuurlijk erg persoonlijk. Wel jammer dat er in sommige resaurants veel gerookt werd!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 29 december 2008

Door: Anoniem over Lipno nad Vltavou

Vorig jaar met 2 kids (3 en 9) hier geweest en nauwelijks sneeuw gezien. Maar dat weet je als je naar zo'n laaggelegen skigebied gaat. Een paar hellingen werden opgespoten, maar al met al weinig uitdaging, ook niet voor de beginnende skiers. Met lift naar boven en weer naar beneden, links of rechtsaf, that's it. Bovendien waren we in de voorjaarsvakantie en was het ook nog eens ontzettend druk met tsjechische skiers. De liften waren daar duidelijk niet op berekend, waardoor er behoorlijke wachtrijen ontstonden. En dat voor een helling waar je in anderhalve minuut weer beneden stond. Nee, voor ons geen Tsjechie meer.....

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen

Pakketreizen
Lipno nad Vltavou