Overzicht beoordelingen Turracher Höhe

Hier leest u alle beoordelingen over skidorpen in Turracher Höhe. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u de bestemming in Turracher Höhe met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Turracher Höhe achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 11 januari 2018

Door: Pieter over Turracher Höhe

Fantastisch mooi gebied met perfecte accommodatie

We zijn enorm verrast door het gebied. Qua pistekilometers lijkt het niet veel, maar het voelt zeker niet klein aan. Het is lekker overzichtelijk en voldoende uitdaging. Zeker de fun pistes zijn erg mooi gemaakt. Het gebied verveelt niet, en hier geen wachtrijen bij de liften, dus je kunt lekker meters maken. Ook de combinatie met de accommodatie was perfect. Wij hadden een chalet in Alpenpark Turrach voor max 10 personen en op loopafstand van de piste (wel even opletten dat je huis 1 t/m 12 boekt, die liggen het meest dicht bij de skilift). Verderop kan ook, je kunt ook terug skiën naar je chalet.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 2 december 2016

Door: Ronald Vrijenhoef over Turracherhöhe

Geweldige gastvrijheid en heerlijk om te skien

Wie heeft er nu een pilstebutler, wie kan er met een sneeuwscooter voor je hotel opgehaald worden en heerlijk gaan eten, niet lang te wachten voor liften, super gave rodelbaan "Nicky Flitzer". Dit gebied bied alles voor de genieter van wintersport, want er is een butler en die scooter komt je halen. Gastvrijheid ten top! Echt heel fijn gevoeld en wij gaan zeker terug!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 20 maart 2016

Door: Ronald over Turracherhöhe

De Turracherhöhe is bij uitstek geschikt voor families en vriendengroepen door wie verschillende niveau's en soorten van wintersport bedreven wordt. Van beginners, wandelaars, tot en met meer ervaren skiërs. Of voor shortstay.

De Turracherhöhe is zeer sneeuwzeker, goed verzorgd en de omgeving is prachtig. Hoewel er gesproken wordt over c.a. 40 km piste, kun je dit verdubbelen omdat je zowel een rondje rechtsom als linksom kunt skiën. In 2015 is een nieuwe lift in gebruik genomen, waardoor er 5 nieuwe pistes zijn. Een mooie toevoeging. Daarnaast zit het skigebied van BadKleinkirchheim ook op de skipas, dit gebied heeft 115 km piste en is op ongeveer 20 minuten afstand rijden van de Hohe verwijderd. De apres-ski is beperkt, maar voor elk wat wils. Een aanrader! Wij verbleven overigens in het turmhaus. Een heerlijk huis voor 10 personen met alles er op en er aan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 maart 2015

Door: Ilse over Turracherhöhe

Aangenaam verrast!

Vooraf waren mijn verwachtingen van Turracherhöhe niet al te hooggespannen. Het is ver weg, het pisteaanbod is beperkt en er is niet eens echt sprake van een dorp. Eenmaal daar was ik dit allemaal vergeten en besefte ik wat een bijzondere bestemming dit is. De rust op de pistes, het uitzicht op het bevroren meer, de (gratis) service van de pistebutler, allemaal zaken die van de Turracherhöhe een heerlijk skigebied maken. De pistes zijn vrij eenvoudig maar ik vind het niet erg om heerlijk te cruisen en om af en toe twee keer dezelfde afdaling te nemen. Zoek ook niet naar massale bergrestaurants, hier heeft u alleen knusse berghutten met bediening. Het zou mij niks verbazen als de Turracherhöhe de komende jaren steeds populairder wordt!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2015

Door: Bob over Turracherhöhe

Knus, klein gebied met hoge sneeuwzekerheid

Voor de tweede keer in dit gebied geweest en het voelde wederom geweldig. Als je van kilometers vreten houdt dan moet je hier NIET naartoe gaan. We hadden een chalet aan de piste dus geen gesleep met uitrusting maar direct met de ski's op de piste. Snowboardles van de kinderen was van 10 tot 13; bij Katschberg is het even duur maar een uur korter...

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 27 januari 2013

Door: Anoniem over Turracherhöhe

Mooi skigebied en super gezellig

We waren met vrienden in Turracherhöhe. En daar bivakkeerde we in een super luxe en mooie chalet van de Fam. de Jong op het Alpenpark. Het is een mooi en netjes park met hele luxe chalets. Het skigebied is erg mooi voor beginners (zoals ik) en voor gevorderden (volgens mijn vrienden). Het gebied is nog niet heel erg bekend bij de Nederlanders, maar ik denk dat dat gauw gaat veranderen....

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 30 november 2012

Door: Hans verweij over Turracherhöhe

Indrukwekkend mooi en heerlijk rustig

Wat een luxe om in dit gebied te skiën. Geen rijen bij de liften, prima pistes en vaak mooi weer. Tikkeltje decadent met een heuse pistebutler die prosecco serveert. En dan lekker in zo'n ligstoel genieten van de zon . We gaan er zeker nog een keer naar toe

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 januari 2007

Door: Margreet over Turracherhöhe

Turracherhoehe ligt aan de grens met Stiermarken en niet Oost tirol. Het is daar heel erg mooi. Ik kom uit Karinthie !

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 november 2005

Door: Anoniem over Turracherhöhe

EEN AANRADER, voor een rustige wintervakantie. Klein maar fijn, gemoedelijk, rustig en sneeuw zeker. Voor Nederlanders nog een onbekend gebied, maar de moeite waard om deze plaats te ontdekken, vooral voor mensen die van rust en natuur houden en toch actief bezig willen zijn en zich willen ontrekken van de drukke Apres-ski gebieden. Wij hebben zelf dit gebied in 1995 als wintersportgebied ontdekt. Gaan er nu elk jaar naar toe. Voor een verblijf op de Turracherhöhe adviseren wij: Hotel Gasthof Turracherhof (http://www.turracherhof.at/) Een perfect familie hotel / gasthof en direct aan de piste. Kwaliteit uitstekend.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 november 2005

Door: Anoniem over Turracherhöhe

EEN AANRADER, voor een rustige wintervakantie. Klein maar fijn, gemoedelijk, rustig en sneeuw zeker. Voor Nederlanders nog een onbekend gebied, maar de moeite waard om deze plaats te ontdekken, vooral voor mensen die van rust en natuur houden en toch actief bezig willen zijn en zich willen ontrekken van de drukke Apres-ski gebieden. Wij hebben zelf dit gebied in 1995 als wintersportgebied ontdekt. Gaan er nu elk jaar naar toe. Voor een verblijf op de Turracherhöhe adviseren wij: Hotel Gasthof Turracherhof (http://www.turracherhof.at/) Een perfect familie hotel / gasthof en direct aan de piste. Kwaliteit uitstekend.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Turracher Höhe

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Turracher Höhe. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd.

Toestand pistes geen info
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten

Pakketreizen
turracher-hohe