Overzicht beoordelingen Söll

Hier leest u alle beoordelingen over Söll. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Söll met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Söll achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 6 januari 2019

Door: Anoniem over Söll

Ik hoef er nooit meer weg

In dit dorp mijn eerste echte ervaringen opgedaan. Er is après-ski voor wie dat wil, er is rust voor wie dat wil. De hoeveelheid pistes is eindeloos. Het hotel zat echt vlakbij de piste, dus geen bus of auto nodig gehad. De genoemde Engelsen zijn wel aanwezig, maar zijn zo enorm aardig dat ik er juist vrienden bij heb gekregen... Er zijn nu 2 skischolen, Embacher hochsoll voor wat meer les in klasjes (bijvoorbeeld voor kinderen) en mountainmind voor de wat meer privé groepen en custom oplossingen. Het dorpje zelf is gezellig en bied een paar authentieke winkeltjes en een paar modernere zaken. Het dorp ligt ook vlak over de grens bij Kufstein, dus je bent er zo. Geen moeilijke toegangswegen.

Rustig
Hochsöll biedt een aantal overzichtelijke blauwe en rode pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 maart 2018

Door: J.H.Dekker over Söll

Geweldig gebied, vele mogelijkheden om tochtjes te maken

Leuk gebied met mooie pistes. Makkelijk is het skidepot onderaan de lift, schoenen en ski’s inleveren, schoenen/boots weer aan en klaar. Leuk dorp met goede restaurants en kroegjes.

Gezellige plaats, leuk gebied, skidepot onder bij de lift.
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 maart 2018

Door: Linda over Söll

Heerlijk rustig dorpje bij een FANtastisch skigebied

Heerlijk makkelijk en snel aan te rijden vanuit NL. Rustig dorpje dat nog heerlijk Oostenrijkse sfeer heeft. Aan een FANtastisch skigebied voor ieder wat wils.

Alle faciliteiten dicht bij huis
Niet echt een levendige après-ski (veel Engelsen)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2018

Door: Sippie over Söll

Super omstandigheden, mooie pistes en goede busverbinding vanuit het dorp

Anna en Paul Appartments. Prachtig appartement. Centraal.

Goede verbinding, leuk dorp, groot skigebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 maart 2018

Door: Barneveld over Söll

Prachtig gebied. Groot... alle kanten kun je op. Skiles voor de kinderen kun je kiezen uit laten overblijven of ophalen tussen de middag. Voor ieder wat wils hier, skiën, rodelen, snowboarden, wandelen etc

Mooi skigebied. Goed te bereiken vanaf de snelweg ben je er zo. Groots, meerdere dorpen kun je heen op een dag. Nederlandse skilessen. Leuk dorp meerdere restaurants. Winkels. Zelfs een eigen huisarts, altijd handig.

Kort bij de snelweg. Veel Nederlanders. Goede wegen. Meerdere restaurants op de piste.
-

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 februari 2018

Door: Mirjam over Söll

Top!

Söll is een gezellig gemoedelijk wintersport dorp met alles op loopafstand en prachtig skigebied

Alles op loopafstand, gezellig, heerlijk skigebied waar je leuke tochten kunt maken, gezellige berghutten, betaalbaar
Geen, ondanks lage ligging heeft Skiwelt denk de allerbeste geprepareerde pistes met voldoende capaciteit om voor (kunst) sneeuw te zorgen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 januari 2018

Door: Dennis over Söll

Gezellig dorpje met een mooi skigebied

Söll is een ideale familiebestemming. Er is een goede skischool met een oefenweide in het dal voor de allerjongsten en de oudere kinderen lessen in Hochsöll. Er zijn hier veel Nederlandse leraren en leraressen. Het dorp zelf heeft een gemoedelijke après-ski, zowel aan de piste in de Stocklalm, de Moonbar en de Hexenalm als in het dorp in de Salvenstadl en de Irish Pub. Het centrum is autovrij en er staan mooie hotels, leuke winkeltjes en goede restaurants. Het dorp ligt alleen niet direct aan de piste. Verder lees ik veel over luidruchtige Engelsen in Söll. Zelf heb ik dat echter nooit gemerkt. Er zijn inderdaad veel Engelsen, maar die zijn erg vriendelijk en sociaal. De pistes rondom Söll zijn voor ieder niveau geschikt. Er zijn twee dalafdalingen: een rode met wat meer uitdaging en een blauwe, die eigenlijk een volledig bospad is. Voor uitdaging kun je van de Hohe Salve af, waar een aantal zwarte pistes liggen. Söll ligt wel vaak in de schaduw maar daardoor zijn pistes vaak erg goed.

Gezellig dorp
Mooie, strak geprepareerde pistes
Leuke après-ski, niet te uitbundig
Je kunt alle kanten opskien vanuit Söll
Ligt vaak in de schaduw waardoor je niet vaak in de zon skiet
Dorp ligt niet direct aan het skigebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 maart 2016

Door: Anja over Söll

Heerlijk dorp

Dit was onze eerste keer in Soll en we vonden het heerlijk! Prachtig skigebied waar je mooie tochten kunt maken. Het dorpje is gezellig en - tenzij de Engelsen gaan schreeuwen ;-) - redelijk rustig. De afstand naar de snelweg is kort en dat is fijn. De prijzen zijn er nog vriendelijk en de kwaliteit goed.

Groot skigebied
Geen idee

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 maart 2016

Door: Gast over Söll

Relatief rustig dorp met goede faciliteiten

Mooi dorp niet extreem toeristisch, goede aansluiting op skigebied waarin liften modern zijn, goed op elkaar aansluiten. Skibussen zouden iets meer rekening moeten houden met openingstijden na 31 januari. Skigebied groot genoeg met voldoende variatie, afdalingen zijn alleen niet al te lang. Pistes goed onderhouden en ondanks geringe hoogte maar voldoende sneeuwkanonnen goede sneeuwcondities. Goede bewegwijzering zodat de verkeerde kant opgang lastig wordt. Prijsstelling in de skihutten zeker niet te hoog, kwaliteit van eten en drinken goed.

Skigebied mooi en voldoende ruimte, goede liften
Als je pech hebt veel lawaai makende Engelsen en veel Nederlanders in het skigebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 februari 2016

Door: Sylvia over Söll

Heerlijk dorp!

Wij komen al jaren in Söll en vinden het er geweldig. Het skigebied is uitgebreid en verveeld nooit. Ook de après-ski is best gezellig, alleen soms wat luidruchtige Engelsen. Kom je in het hoogseizoen boek dan vooraf altijd je skilessen, want het kan erg druk zijn.

Skigebied
Mooie dalafdaling
Drukte en luidructige Engelsen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 januari 2014

Door: Dennis over Söll

prima skiegebied, ook voor de gevorderden

Soll is een leuk klein dorpje met een bescheiden maar gezellig apres ski. Ga je echt voor de apres ski dan zal het wat te beperkt zijn. Maar als je geen drukke tafrelen naast je hotel wilt, zit je hier uitstekend! Winkels zijn erg beperkt dus voor de shop-a-holics is dit niet de plek. Het ski gebied is echter zeer de moeite waard. Mooie en goede pistes. Het gebied is niet heel hoog (max 1900 m) waardoor de afdalingen ook niet allemaal super lang zijn. De pistes zijn echter wel zeer gevarieerd en omdat het gebied niet zo hoog is, staan er veel bomen rond de pistes. Dat geeft veel meer sfeer dan bijvoorbeeld de hoge franse gebieden als Val Thorens of Les deux alpes. Het gebied is zeer uitgebreid en kent veel gezellig eettentjes op de piste, dat maakt het leuk om in het gebied rond te toeren. Ondanks een zeer slecht sneeuwjaar en veel te hoge temperaturen wist men de pistes in verrasend goede conditie te houden! Al met al een prima gebied, ook voor de ervaren wintersporter!

gevarieerd ski gebied
mooie omgeving

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 februari 2012

Door: dave over Söll

ik kom nou al voor ongeveer 11 jaar in soll en heb het altijd erg naar me zin. Apres-ski heb ik zeker geen klagen over, de mensen zijn super gezellig. Je komt alle talen tegen en je hebt heel veel ruimte om te boarden of te skieen. Dorp is altijd heel gezellig en straalt een gezellilge sfeer uit.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 31 maart 2010

Door: E.W.J van Hees,Valkenswaard over Söll

Het dorp soell is een aanrader voor iedereen soell is voorzien van alle faciliteiten,gezellige 'gasthofe'(zimmer frei)voor de kleinere beurs,of als je niet de hoofdprijs wil geven voor een luxe tot zeer luxe accomodatie(hotel Alpen Schlussel)overal ben je zeer welkom.De pistes,blauw en rood en zwart worden elke nacht perfect geprepareerd,genoeg keuze uit pistes zowel voor beginners als gevorderden.Volop mogelijk heden om te skieen naar omringende dorpen zoals Westendorf,Brixen,Elmau en Sheffau.S,avonds avond skieen op verlichte piste's en een geweldige rodelbaan.Heerlijk eten in de diverse allemaal goede restaurants.Bij Hans en Helga onder hotel Garni Tenne,of Agerhof,of Oberstegen,ofPostwirt,of Schindlhaus Wij komen al 22 jaar trouw naar dit fantastische dorp am Wilder Kaiser

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 september 2009

Door: familie vermeulen,almelo over Söll

Wij gaan al bijna 20 jaar telkens in de krokusvakantie naar Soll. Een prachtig groot skigebied, super liften,niet te ver reizen vanuit nederland en talloze restaurants aan de pistes. Omdat het gebied zo groot is valt de drukte in de krokus reuze mee. Het dorp vinden wij erg gezellig. Overlast van Engelsen,zoals sommigen zeggen,hebben wij nog nooit ervaren. Het is maar net waar je naartoe gaat voor de apres ski. Samen met de naburige dorpen Ellmau en Scheffau een absolute aanrader. O ja, ook buitengewoon kindvriendelijk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 1 maart 2009

Door: Anoniem over Söll

Wij zijn meerdere jaren in Soell/Soll geweest. Het is een (ver)engels dorp (het dorp straalt ook weinig oostenrijks uit omdat er zoveel engelsen zijn) wat een matig apres ski (engels) betekent. De (oefen)piste beneden is altijd van redelijke kwaliteit, maar straalt weinig gezelligheid uit. Het gebied is supergroot! >700km. Onze kinderen hebben meerdere jaren gelest bij Knolln, maar die zijn behoorlijk matig (we hebben nu vergeleken met westendorf, brixen en scheffau). Voor beginners is soll uberhaupt niet echt leuk (altijd via een rode naar andere blauwe pistes) voor gevordende Nederlanders die Engelsen om zich heen niet erg vinden is Soll ok.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 20 februari 2009

Door: visje over Söll

Voor de reactie hier onder: ga naar soll fam grubber sonbiegel 7 soll. Erg groot appartement en er is van alles aanwezig op 5 minuten van de piste en op 3 minuten van het dorp.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 3 januari 2009

Door: Anoniem over Söll

Wij hebben plannen om ook eens een keer naar Soll te gaan. Wie kan ons een goed hotel of ander onderkomen aanraden? Liefst een kamer voor 4 personen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 januari 2009

Door: Anoniem over Söll

Net terug uit Soll. Prachtig uitgestrekt gebied met veel pistes. Voordelen: goedkoop (cola op piste 2 euro, spaghetti 6,50) uitgestrekt gebied, met veel liften en pistes skien tot aan de apres ski bar. Nadelen: Vanuit het dorp is de piste 1km lopen, je kunt je auto daarentegen gratis bij de gondel parkeren Beginners hebben vanuit Soll slechts 2 blauwe pistes om de andere blauwe pistes te bereiken zul je zwarte of rode pistes moeten afdalen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 december 2008

Door: Fam. Verboom over Söll

Gezellig dorp waar we nu al sinds drie jaar onze wintersport vakantie doen. Het gebied is gevarieeerd en voor beginners en gevorden goed. Het voordeel daarvan is dat je met een groep elkaar s'middags nog ziet ondanks de verschillende nivo's of wensen. De pistes zijn voor Oostenrijkse begrippen breed te noemen. Aprés-ski is vooral leuk in de Hexenalm waar ook aan de Ollanders gedacht word. Het vinden van een ruim appartement valt niet mee, dan moet je uitwijken naar Itter daar zijn ze een stuk voordeliger. En is er vaak voor het hoogseizoen nog wat voor handen. De sneeuw is best goed al is het s'middags soms pap. Dat nemen we dan voor lief, omdat de rest gewoon klopt blijven wij als gezin graag terug komen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 november 2008

Door: Jos over Söll

Söll is voor ons ideaal. Eem mooi groot skigebied als men tenminste niet bang is om eens richting sheffau ofzo te skiën. Het dorpje is gezellig. Après-ski is aan ons niet besteed. Ergens gemütlich iets drinken of zo zint ons meer. Hebben deze winter ook voor de eerste keer de caravan voor het helewinterseizoen geplaatst. Zo kan men op de seizoensskipas veel uit sparen omdat met de prijs van de "Einheimischen" betaalt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 maart 2007

Door: Anoniem over Söll

Ja, wat zal ik zeggen... na jaren in hotels en pensions te zitten in dit super gezellige dorpje hebben we besloten om onze caravan het gehele winterseizoen op de camping te zetten en dat is de beste keuze die we ooit hebben kunnen doen. Doordat de afstand niet te groot is, gaan we zelfs voor 3 dagen op en neer de grootte en de variatie van het skigebied is uit de kunst, dus voor ieder wat wils.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 januari 2007

Door: kinrooi over Söll

In de nieuwjaarsperiode 10 dagen naar Söll geweest. Hebben 7 dagen kunnen skiën. De kwaliteit van de pistes was doenbaar. Een zeer mooi uitgebreid skigebied als men gebruik maakt van de aansluitingen op de andere gebieden. Hebben voor nieuwjaar alweer gereserveerd.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 januari 2007

Door: Anoniem over Söll

Ben met 3 vrienden in Soll geweest en vond het een grote teleurstelling. Ik vond het skigebied veel te klein, zeker in vergelijking met de Franse boulevardpistes.Het dorp is wel gezellig, alleen wordt de sfeer verpest door dronken Engelsen die je helaas op elke hoek (soms brakend) tegenkomt. Een groot voordeel is wel dat afstand vanuit Nederland goed is aan te rijden. Voortaan toch maar weer naar La France of La Suisse....heeft toch iets meer allure.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 januari 2007

Door: Marlies (zeewolde) over Söll

Wij zijn van 23-12 tot 31-12-2006 voor het eerst naar soll geweest. Weinig tot geen sneeuw in het dal, wel genoeg op de skipiste door sneeuwkanonnen. Prachtig mooi weer gehad, voor ons als beginners was het ideaal om te leren skien. Uitzicht was prachtig. Het gebied was inderdaad niet autovrij. Wij hebben een toffe wintersportvakantie gehad. Wij gaan over 2 jaar weer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 januari 2007

Door: haary over Söll

Zo! Dat was het dan weer. Het was weer een super weekje in Soll, maar het gaat snel voorbij. Er was wel wat weinig sneeuw, maar de pistetoestand was wel ok. Denk dat ik in februari weer terug ga.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 december 2006

Door: haary over Söll

Ben in februari naar Soll geweest. Was er super om te skien. Ga er nu weer terug naar toe (22-12-06). Hoop dat er dan voldoende sneeuw is, want het zou jammer zijn als je in zo'n mooi gebied zou zitten en er geen sneeuw zou zijn. Pretige kerstdagen allemaal.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 16 maart 2006

Door: Ruudi over Söll

Wij zijn in Februari op wintersport geweest in Soll. Uitstekende ski mogelijkheden, helemaal top. Maar het apre ski gebeuren was een stuk rustiger dan we gewend zijn. Teveel Engelse pubs, metname een echte gezellige hollandse kroeg was een groot gemis.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 14 maart 2006

Door: Denise over Söll

ik vond het dorp zelf vrij beperkt, niet zoveel winkeltjes en het autovrij wat ik op verschillende sites lees kon ik niet ontdekken. wel veel lol gehad in de whisky müle!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2006

Door: Tine over Söll

ik ging voor de eerste keer naar Söll en ik vond het er geweldig, niet alleen de pistes ( zo'n 250km) maar ook de après-ski in de Moonlightbar. Je zou me het geen 2 keer moeten vragen of ik volgend jaar weer wil gaan... mijn antwoord is gegarandeerd JA ! het uitzicht is er overal prachtig en uitgestrekt. Ik snowboard en ook voor de snowboarders onder ons is er heel veel te beleven.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 maart 2006

Door: Armando bronk ammerzoden over Söll

dit dorp is egt een aanrader ik ben nu 14 en ik ga der al 13 jaar heen en het is so tof je kan van soll sulken mooie tochten maken naar westendorf en naar vele andere gebieden aanrader mensen het is gezelig om uit te gaan "heksenalm" "pub" en het is daar heel mooi skieen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 februari 2006

Door: Chris. over Söll

Ik ga vandaag noor de 6de keer naar Söll en heb er weer belachelijk veel zin in!! Het is een super dorp met zoveel mogelijkheden. Je kan elke dag een andere route skien, heerlijk eten in de gezellige restaurants en je skiet zo naar binnen bij een gezellige kroeg.. (moonlight bar)... Söll, we komen er weer aan!!!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 16 februari 2006

Door: piet over Söll

we zijn er zerker 10 jaar niet meer in soll geweest maar het is een leuk dorp het gebied is super zerker als er veel sneeuw ligt . we gaan zerker weer volgen jaar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 10 februari 2006

Door: Anoniem over Söll

Wij komen al een paar jaar in Soll en hofpgarten. In het wilder kaiser zijn veel skie mogelijkheden, de apresskie in soll valt tegen. Wie is er ook in de periode 25-2-2006 Je mag me altijd mailen voor vragen wintersportduck@hotmail.com

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 januari 2006

Door: heidi over Söll

ik kom al drie jaar in soll, ben er net geweest en ga hopenlijk in feb weer, ik vind het een gezellig dorp met PRIMA apres-ski gebeuren (salven stadl) en het ski gebied is prachtig. alleen is het dorp niet auto-vrij zoals jullie beweren en kun je er bijna niet lopen vanwege ijsbanen die niet gestrooid worden. Verder helemaal te gek!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 november 2005

Door: Arnold over Söll

Vorig jaar in Soll geweest. Prachtig ski gebied voor beginners en gevorderden. Gaan as. winter ( 2005/2006 ) weer naar toe. Weinig Aprés-ski gebeuren,maar daar kwamen wij ook niet voor. Wij komen om te skieen hé.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 november 2005

Door: Marc over Söll

Soll heeft als dorp niet zoveel te bieden maar heeft s"avonds de leukste tent van Skiwelt nl. Whisky-Mühle. Elke avond feest tot laat in de nacht.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 oktober 2005

Door: Rene de jong, Purmerend over Söll

Wij komen al zo'n 12 jaar in söll. het ski gebied is goed, niet al te moeilijk en redelijk sneeuw zeker door sneeuwkanonnen. voor gezinnen met kinderen is het goed vertoeven, voor de apresskiërs minder.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen