Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Alpengasthof Panorama

Niederau | Tirol | Oostenrijk
Afbeelding - alpengasthof-panorama-2
Afbeelding - alpengasthof-panorama-8
Afbeelding - alpengasthof-panorama-4
Afbeelding - alpengasthof-panorama-10
Het door een familie geleide Alpengasthof Panorama bevindt zich midden in het skigebied Markbachjoch op 1.460 m hoogte! Hier heb je een prachtig uitzicht op de Kitzbüheler Alpen. De omliggende pistes maken het mogelijk om direct van en naar de accommodatie te skiën. De accommodatie biedt je de mogelijkheid om iedere ochtend als eerste en 's avonds als laatste op de piste te zijn! Ongeveer 300 m verderop ligt bovendien een rodelbaan, waarover je het dal bereikt.

De aankomst en het vertrek naar het Alpengasthof is uitsluitend met de gondellift mogelijk (08:30 - 16:30 uur, op de aankomstdag vanaf 15:30 uur gratis, indien je een skipas bezit). Het bergstation ligt op ongeveer 100 m van de accommodatie. Gasten kunnen bij aankomst met een snowmobile van het bergstation tot aan de accommodatie worden gebracht (op aanvraag bij de accommodatie). Het centrum van Niederau in het dal bereik je met de gondel na ongeveer 10 minuten.

De populaire accommodatie beschikt over een verblijfsruimte met sat-tv, lift, Wi-Fi (in de openbare ruimtes), bar, restaurant alsmede ontbijtruimte en een skikelder. Gratis parkeerplaatsen staan je bij de Laner Köpfl parkeerplaats, op ca. 300 m van het dalstation van de gondellift, ter beschikking.
Afbeelding - alpengasthof-panorama-2

Alpengasthof Panorama

  • Niederau
  • Tirol