Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Erlebnishotel Fendels

Fendels | Tirol | Oostenrijk
Afbeelding - erlebnishotel-fendels-6
Afbeelding - erlebnishotel-fendels-5
Afbeelding - erlebnishotel-fendels-11
Afbeelding - erlebnishotel-fendels-12
Het gezinsvriendelijke 4-sterren hotel bevindt zich vlakbij de berglift (ca. 20 m verderop) en het centrum van Fendels. Verder is het mogelijk tot aan de accommodatie af te dalen als er voldoende sneeuw ligt. Er is ook een 4 km lange rodelbaan bij het hotel. Na ca. 15 km heb je toegang tot de langlaufloipes van het Kaunertal.

Tot de faciliteiten van de accommodatie behoren een receptie, lobby, 2 liften, Wi-Fi (in de lobby), een eetzaal met open haard, restaurant, bar, een schoenen- en skiruimte met schoenendrogers en een terras. Gratis parkeerplaatsen staan volgens beschikbaarheid ter beschikking.

Het 800 m² grote wellnessgedeelte staat gratis ter beschikking. Dit omvat een overdekt zwembad, whirlpool, familiesauna en stoombad. Daarnaast kun je de Finse sauna, biosoft-sauna, 2 infraroodcabines, aromatherapieruimte, Kneippbad, ijsgrot en verschillende rustruimtes gebruiken (openingstijden zie informatie ter plaatse, alleen na aanmelding vooraf). Massages en verschillende aanbiedingen van het beautycentrum kunnen tegen betaling worden bijgeboekt.

Het hotel biedt voor kinderen van 4 tot 12 jaar dagelijks (behalve op zaterdag) van 16 tot 21 uur een gevarieerd programma (zie informatie ter plaatse) en oppas in het kinderland (ca. 350 m²) met kasteel, glijbaan, klimwand, bioscoop en een eigen knutsel- en schilderhoek. Tegen betaling kun je ook deelnemen aan sneeuwschoenwandelingen, gaan nachtskiën of rodelen.
Afbeelding - erlebnishotel-fendels-6

Erlebnishotel Fendels

  • Fendels
  • Tirol

€881,00