Overzicht beoordelingen Feichten

Hier leest u alle beoordelingen over Feichten. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Feichten met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Feichten achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 3 maart 2018

Door: Wilma beekman over Feichten

Gemoedelijk dorp vriendelijke mensen

Mooi gebied je kan naar Fendels of de gletsjer. We komen hier al 15 jaar en willen niets anders meer

Bijna altijd mooi weer en altijd sneeuw zeker
Heb ik niet

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 22 maart 2017

Door: Wilma beekman over Feichten

Super mooi gebied, lekker rustig, je kan er mooie wandelingen maken en een fijn en rustig skigebied

Komen er al jaren bij de familie Huter en zijn goede vrienden geworden Je komt er weer thuis als we er heen gaan soms 2 keer per jaar. De mensen zijn zo vriendelijk en warm

Alles is er goed en lekker als je uit eten wil ga dan naar de pizzeria toe, goede en lieve bediening
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 januari 2015

Door: Patrick de Ronde over Feichten

Prachtige omgeving, Gletscher en skigebieden er om heen.

Wij gaan dit jaar voor de 3e keer naar Feichten...Qua skiën heb je legio mogelijkheden (Kaunertaler Gletscher,Serfaus-Fiss-Ladis,Nauders,Fendels,Venet-Zams)...Ook kun je voor die skigebieden 1 skipas kopen (de zogenaamde Ski6 skipas).... Maar Serfaus-Fiss-Ladis is veruit het mooiste gebied (ongeveer een kwatiertje rijden vanuit Feichten) Je rijdt dan het snelste naar het gebied naar het dorp Ladis. Kortom een Mooie plek, met veel mogelijkheden!....voor elk wat wils!

Gastvrij
Mooie omgeving
Veel skimogelijkgen
Ff stukje rijden om op de pistes te komen (toch maar een kwartiertje)....omhoog naar de Gletscher is verder, maar je kan met de skibus omhoog!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 februari 2013

Door: D van Kampen over Feichten

Geweldig skigebied voor iedereen en vooral voor gezinnen in Fendels

Wij komen al 15 jaar in Feichten voor een geweldige week skiën. Zeer goed voor alle skiërs en vooral voor gezinnen. Geen gedoe met après-ski. Je voelt je er thuis en zo word je ook behandeld. Prijzen zijn ok aangezien je altijd met bus of auto naar de piste moet, dat maakt het verblijf in Feichten betaalbaar. En natuurlijk sneeuwzeker aangezien je op een gletsjer skiet.

Betaalbaar en zeer goed skigebied
Geen après-ski en discotheken

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 maart 2011

Door: Jacobs Alain over Feichten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 november 2009

Door: G.J.v.Wijngaarden over Feichten

Wij gaan zo ongeveer voor de 15 e keer naar Feichten waarom doe je dat?Nou omdat je je daar thuisvoelt wij zitten in Haus Renate bij Reggy[hollandse] en Andreas Penz .Je bent in het Kaunertal nog GAST,de autotocht naar de gletcher is iedere keer weer prachtig en als je boven komt zie je daar soms een hele partij rolstoelen staan[dus ????] uitzicht SUPERMOOI Als je wilt gaan eten heb je best wat keus en van goede kwaliteit.Het Weissee hotel is ook een aanrader.En een autotocht naar Italie of Zwitserland licht om de hoek.Niet met te veel gaan anders hebben wij geen plaats meer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 16 maart 2008

Door: esther over Feichten

Wij zijn met ons gezin in de voorjaarsvakantie hier geweest en zaten in Haus Christine, geweldige tijd gehad. we hadden super weer en zijn naar Fendels en de gletscher geweest, maar voor ons is het skigebied op de gletscher echt super bevallen. Het stuk rijden naar de pistes op de gletscher is ons erg meegevallen en je hebt een waanzinnig uitzicht. En op de pistes was het heel rustig, wat ideaal is wanneer je met kleine kinderen op de pistes bent. Dus al met al gaan we hier zeker weer terug komen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 maart 2007

Door: marian schellekens over Feichten

Dit skigebied is uitmuntend voor gehandicapten skien met een monoski of een bi-ski met begeleider, een fantastische ervaring op de gletscher een fijn retaurant met toiletten voor rolstoelers. Zeer goed auto parkeren tegen de oefenwei aan, waardoor je hiervan uit kunt skien naar de skiliften. Gelogeerd in hotel weisseespitze. Zeer goed en bi-ski en begeleider via boeking gereserveerd. Wij komen zeker terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 2 december 2005

Door: Anoniem over Feichten

Heb mijn verlof de laatste week van November door gebracht, Een heel mooi gebied, vooral het dal naar de gletscher toe.Ideaal voor beginnende en gevorderde skieers. We logeerde in hotel Tia-Monte alleen goede ervaringen mee. Heb mijn verlof eerder moeten afbreken wegens een ongeval van mijn zoon (gelukkig niet zo erg ) maar een prima service van het personeel om mij te helpen. Het dorp is voorzien van een mooi zwembad, met sauna,kegelbaan en fitnesruimte en een gezellige bar.Kan alleen zeggen een tof dal, ga zeker nog eens terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 november 2005

Door: Simone Booijink over Feichten

Wij gaan al jaren naar Feichten, we komen er steeds weer thuis elk jaar. De omgeving is prachtig, de mensen ontzettend vriendelijk en de ski mogelijkheden zijn geweldig. Het skigebied is niet erg erg groot, maar er is voor elk wat wils.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen