Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Hotel Margarethenbad

Winklern | Karinthië | Oostenrijk
Afbeelding - hotel-margarethenbad-5
Afbeelding - hotel-margarethenbad-2
Afbeelding - hotel-margarethenbad-11
Afbeelding - hotel-margarethenbad-8
Het comfortabele 4-sterrenhotel Margarethenbad heeft een idyllische ligging aan de rand van het bos op ongeveer 3 km afstand van het centrum van Rangersdorf. De postbus (tegen betaling) stopt ongeveer 500 m verderop en brengt u via Winklern naar het ca. 27 km verderop gelegen skigebied Heiligenblut. De toegang tot de dichtstbijzijnde langlaufloipe bereikt u na ca. 200 m.

Tot de faciliteiten van het hotel horen een receptie, lift, internethoek en Wi-Fi, verblijfsruimte, ontbijtruimte, bar alsmede een skiruimte. Bovendien zijn gratis parkeerplaatsen bij de accommodatie aanwezig (volgens beschikbaarheid).

Het ongeveer 150 m² grote wellnessgedeelte van de accommodatie (openingstijden zie informatie ter plaatse) kunt u gratis gebruiken. Het beschikt over een sauna, infraroodcabine, stoombad, whirlpool, warmtecabines, rustruimte en een solarium (tegen betaling).

Bovendien ontvangt u een tegoedbon ter waarde van € 10,- per persoon en verblijf voor geselecteerde beautybehandelingen en diverse baden. Bij een verblijf van 7 nachten ontvangt u bovendien een tegoedbon ter waarde van € 10,- voor geselecteerde massages. Ook is er een gratis rodelverhuur voor de verlichte rodelbaan achter het hotel alsmede een gratis schaatsbaan in het dorp (zie informatie ter plaatse).
Afbeelding - hotel-margarethenbad-5

Hotel Margarethenbad

  • Winklern
  • Karinthië