Overzicht beoordelingen Achenkirch

Hier leest u alle beoordelingen over Achenkirch. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Achenkirch met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Achenkirch achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 oktober 2018

Door: Peter over Achenkirch

Mooi compact skigebied

Wij zijn in de voorjaarsvakantie in 2018 geweest naar Achenkirch. Het skigebied is niet heel groot maar het heeft voor de beginner en licht gevorderde skier genoeg. Onze zoon van 5 had les in het Nederlands en dat scheelt natuurlijk al enorm. Je kan je skipas uitbreiden zodat je ook kan skien in Pertisau en Maurach. Daar ben je op zich in een dag mee klaar, maar kan je wel weer wat extra's bieden als je dat wilt. Het skigebied is niet druk en bij de liften hoef je nooit te wachten m.u.v. het begin van de skilessen. Dan is het even wachten bij Christlum. Verder een paar leuke afdalingen en zeker naar de top toe is het mooi en rustig. Wij vonden het een enorme aanrader en gaan dan ook dit jaar weer.

Niet te druk en niet al te duur
Niet heel groot

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 februari 2018

Door: Anoniem over Achenkirch

Mooi klein skigebied. Ideaal voor beginnende kids.

Gezellig dorpje, mooie pistes, geen après-ski, kids op skiles was prima!!

Klein skigebied, fijn voor beginnende kids.
Na 16.00 uur is er niet veel meer te beleven.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 september 2015

Door: w swanink over Achenkirch

Mooi compact ski gebied

Wij komen al 33 jaar in achenkirch en volgend jaar weer. Wij zijn ook in 4 andere plaatsen geweest maar hier vinden wij het gezelligste en dicht bij een groot ski gebied zillertal.

Gezellig

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 14 februari 2014

Door: Jos over Achenkirch

We gaan wellicht weer terug

Dagelijks goed verzorgde pistes. Genoeg keuze uit verschillende accommodaties. Dit was onze eerste keer en we zijn erg tevreden. Volgend jaar misschien wel weer terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 17 december 2013

Door: Lieve Van de Velde over Achenkirch

Mooie en rustige omgeving

Ideaal voor kinderen en de beginnende skiër. Gezellige sfeer en goed onderhouden pistes

Je kan skiën tot aan de parking of bushalte
Weinig parkeergelegenheid en lange wachtijden bij de benedenlift

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 februari 2011

Door: Henk over Achenkirch

Wij zijn juist terug van onze 8ste langlaufvakantie in Achenkirch. Er zijn hier uigebreide faciliteiten voor langlaufers van licht tot zwaar. Wanneer je met de regio bus ( gratis) naar Pertisau gaat zijn er nog meer mogelijkheden om te langlaufen. Goede loipes die regelmatig opnieuw getroken worden. We komen hier graag weer en laten ons dan verwennen in Almasthof Huber.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 februari 2011

Door: Peter over Achenkirch

Ik kom nu al zon 10 jaar in Achenkirch met een groep van ongeveer 15 man. Het bevalt ons echt prima. Het gebied is, met 25 km piste, niet al te groot maar perfect voor groepen die elkaar wat vaker tegen willen komen. Alleen 's ochtends als de lessen beginnen (10 uur - half 11) is het even druk bij de onderste lift maar verder zijn er nauwelijks rijen. Er is op de Christlum Alm voor iedereen wat. Eerst ga je met een 4 persoonslift omhoog. Aan het begin heb je de Moosenlift (blauw) uitstekend voor beginners. Verder naar links heb je de Brandtal (blauw) ook goed voor beginners. Aan de rechterkant van de Moosen heb je de Nordhang (rood) heel erg mooi voor als je het al wat beter kunt. Dan kun je nog met de 6 persoonslift verder omhoog. Dit is uitstekend voor gevorderden. Je kunt kiezen om via rood of zwart naar beneden te gaan. De pistes zijn erg breed waardoor je mooi je eigen pad kunt kiezen. En er zijn nog veel meer stukken. Kortom er is voor ieder wat. Jongeren hoeven hier niet naar toe te komen voor de Après-Ski en de feesten. Het is er hartstikke gezellig maar meer voor gezinnen of mensen van middelbare leeftijd. Het personeel is altijd even vriendelijk. Ze helpen je bijvoorbeeld met het instappen van de sleeplift etc. Verder heb je 2 skischolen: Busslehner en Skischule Achensee. Ik heb vroeger bij beide les gehad en ze zijn allebei erg goed. Als er genoeg sneeuw ligt is er een halfpipe voor de snowboarders, erg mooi! En er zijn nog wat schansjes en een box en een paal om overheen te sliden. Deze stukken lopen recht onder de 4 persoonslift door.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 december 2010

Door: Anoniem over Achenkirch

Wij zijn de afgelopen 4 jaren weer in Achenkirch geweest en we vinden het super. Onze kinderen (25+) komen er graag met hun partners naar toe.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 december 2010

Door: Van Berkel over Achenkirch

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 september 2010

Door: Anoniem over Achenkirch

Zijn deze zomer voor het eerst in Oostenrijk geweest en hebben gelogeerd in Pension Der Tiroler in Achenkirch. Een erg gezellig pension waarbij ik me kan voorstellen dat het in de winter erg druk moet zijn. Extra service van Der Tiroler is de gratis Shuttle Bus naar de pistes, werd ons verteld. Wij werden deze zomer met de Shuttle Bus naar verschillende bezienswaardigheden gebracht. Perfecte service. Achenkirch is een erg klein maar gezellig dorpje in een gebied waar ook zomers veel te doen is. Toevallig hebben we dit jaar het twee-jaarlijkse Feuerwehrfest meegemaakt met de Tiroler muziek die er natuurlijk bijhoort. Al met al een heerlijke vakantie en we komen er zeker terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 december 2009

Door: Wicher en Kina over Achenkirch

Achenkirch is SUPER, klein maar gezellig en gewoon, altijd sneeuw, mooie pistes, geen wachttijden bij de liften, heerlijke eetgelegenheden, vriendelijke mensen. Wij wonen al jaren, naar volle tevredenheid, bij de fam. Busslehner. Huren am haus de ski uitrusting en laten die 's nachts onder de skilift staan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 29 augustus 2009

Door: Jose Gurtner over Achenkirch

Leuk rustiek en gezellig dorp, goed geschikt voor gevorderden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 januari 2009

Door: J.Ph.G. Hop, Hellevoetsluis over Achenkirch

Wij komen al een aantal jaren in Achenkirch. Een, qua oppervlak, uitgestrekt boerendorp zonder echt centrum. Erg gezellig is "Fischerwirt", nabij Achensee, met een leuke Stube. Wij verblijven altijd in het hotel gedeelte hiervan. Uitstekende service, prima kamers. Voor beginnende langlaufers makkelijke loipes. Wil je wat moeilijker dan kan je gemakkelijke naar Pertizau. Leuke wandelingen mogelijk. Leuk vakantiedorp. Aanrader .....

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 26 december 2008

Door: Andreas Mertens over Achenkirch

Kom reeds sedert 1972 in de zomer en sedert 1975 in de winter naar Achenkirch, fantastisch dorp en ook de mensen zijn er heel vriendelijk, ook zeer goede ski mogelijkheden en apres-ski . Vroeger aan de imbis onderaan de christlum lift en momenteel op wandelafstand aanbevolen de Hendl-Alm en nog vele anderen in de buurt. Aanbevolen logies Alm-Gasthof met uitstekende keuken, Karlingenhof voor groepen met zelfverzorging en Haus Schihügel, vooral voor familie geschikt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 december 2008

Door: Crembo over Achenkirch

in febuari terug naar Posthotel!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 1 februari 2007

Door: Anoniem over Achenkirch

Fijn vertoeven op de ChristlumAlm, alhoewel carrousel oubollige muziek blijft draaien. Aanrader is Verwôhnhotel vlak naast de piste. Het weliswaar relatief klein skigebied is ideaal voor beginners en kinderen al komen de anderen ook 'betrekkelijk' aan hun trekken. Groot pluspunt ook is de gemakkelijke bereikbaarheid naar het gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 januari 2007

Door: cloche over Achenkirch

Ga van 3 tot 10 februari naar Achenkirch. Zal de 19e keer zijn. Altijd Posthotel; 1 van de allermooiste hotels uit de Alpen. Pistes altijd goed in orde, toffe après ski.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 oktober 2006

Door: Henny M over Achenkirch

Komen daar nu voor de 5de x. Heel gezellig. Ook de mensen uit de omgeving. Pistes worden enorm goed bijgehouden. Geeft daar een fijn vakantiegevoel.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 december 2005

Door: Borreman over Achenkirch

ik kom al 15 jaar en het verveeld nooit een prachtig dorp en hele aardige mensen apre ski is matig maar daar kom ik ook niet voor je kunt er een goed biertje drinken en heerlijk eten de piste is altijd in perfecte staat zelfs als er weinig sneeuw licht ja deze mensen weten hoe je met sneeuw moet omgaan groeten borreman

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 december 2005

Door: Karin over Achenkirch

Perfect. niet groot, en voor iedereen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen