Skip to navigation Skip to main content
Italië

Parc Hotel Miramonti

Völs am Schlern | Zuid-Tirol | Italië
Afbeelding - parc-hotel-miramonti-2
Afbeelding - parc-hotel-miramonti-8
Afbeelding - parc-hotel-miramonti-3
Afbeelding - parc-hotel-miramonti-1
Het comfortabele 4-sterren Parc Hotel Miramonti is rond 3 km van het centrum van Völs en de cabinebaan in Seis vandaan. De skibushalte bevindt zich direct bij de accommodatie. De ingang tot de dichtstbijzijnde langlaufloipe is na ongeveer 500 m mogelijk.

Tot de faciliteiten van de accommodatie horen een receptie met wifi, lift, open haard ruimte, aparte rokerskamer, bar, kinderspeelkamer met videospelletjes, biljart en tafelvoetbal (tegen betaling), een verwarmde skiruimte met skischoendroger, terras alsmede een tuin. Parkeerplaatsen staan gratis ter beschikking, een parkeergarage en het oplaadstation voor elektrische auto's (volgens beschikbaarheid) kunnen tegen betaling gebruikt worden.

Bovendien kun je gratis gebruikmaken van het rond 1.000 m² grote wellnessgedeelte met zwembad en whirlpool (07:00 - 19:30 uur) evenals het saunagedeelte (16:00 - 19:30 uur) met Turks stoombad, bio-sauna, infraroodcabine, Himalaya zoutgrot, belevenisdouche, Crushed Ice, rustruimte en waterbedden alsmede theehoek. Tegen betaling kun je tevens de zonnebank en verschillende massages en schoonheidsbehandelingen boeken.

Bij de receptie ontvang je korting op de prijzen van de skischool en skiverhuur ter plaatse en op zaterdag is er een informatiebijeenkomst over skiën met een skileraar in het hotel.
Afbeelding - parc-hotel-miramonti-2

Parc Hotel Miramonti

  • Völs am Schlern
  • Zuid-Tirol

€599,00