Skip to navigation Skip to main content
Afbeelding - Champoluc skigebied
© Flickr Snowave Italia
Italië

Sneeuwhoogte Champoluc

Gebaseerd op 4 reviews

Benieuwd naar de actuele sneeuwhoogte in Champoluc in Italië? Op deze pagina kun je zien hoeveel sneeuw er ligt in het dal en op de berg. Ligt er een dik pak sneeuw of is een vers laagje meer dan welkom? Naast de sneeuwhoogte van Champoluc vind je hier ook informatie over de kwaliteit van de sneeuw en hoeveel liften en pistes er geopend zijn in het skigebied Monte Rosa.

Actuele sneeuwhoogte in Champoluc

Iedere wintersporter droomt van een dik pak sneeuw. Zowel in het dorp als op de berg. Een laagje op de daken van huizen, accommodaties en restaurants, maar ook bomen die net in slagroom gedoopt lijken te zijn. Winterwonderland! Op hoogte valt de eerste sneeuw van betekenis in de herfst en snel daarna komen ook de lager gelegen gebieden aan de beurt. Sneeuw valt in Champoluc gedurende de herfst en de winter, maar ook in het voorjaar, bijvoorbeeld in maart en april. Tijdens het skiseizoen zie je de hoeveelheid sneeuw op de pistes groeien, maar bij milde condities ook weer afnemen. Blijf hier op de hoogte van de actuele sneeuwhoogte in Champoluc in Italië.

Ga direct naar:

Hoeveel sneeuw ligt er in Champoluc?

In onderstaande tabel valt af te lezen hoeveel sneeuw er op dit moment in Champoluc ligt. Daarbij is onderscheid gemaakt tussen de sneeuwhoogte in het dal en de sneeuwhoogte op de berg. Daarnaast vind je hier ook informatie over het aantal geopende loipes en winterwandelroutes, of de dalafdaling open is en hoe het zit met de kwaliteit van de sneeuw. Benieuwd wanneer er voor het laatst sneeuw gevallen is?

Sneeuwhoogte op de berg en in het dal

Berg: 0 cm

Dal: 0 cm

  • Sneeuwhoogte dal 0
  • Loipes open (km) 0
  • Dalafdaling open Gesloten
  • Wandelroutes open (km) 0

Pistes Monte Rosa

Sneeuwhoogte dal 0
Aantal km 0
Sneeuwhoogte berg 0
Aantal liften open 0
Soort sneeuw keine Angabe
Funpark Gesloten
Laatste sneeuwval
Rodelbaan Gesloten

Weerbericht en webcams

Benieuwd of de sneeuwhoogte de komende dagen wordt aangevuld? In het weerbericht lees je de 48-uurs weersverwachting, maar ook wat het weer en de sneeuwhoogte de komende 14 dagen doet. Hoe hoog ligt de vorstgrens? Hoeveel centimeter sneeuw of millimeter regen wordt er verwacht? Of gaat de zon schijnen en kun je de komende dagen volop genieten van Kaiserwetter? Klik op ‘meer weer’ voor een uitgebreid weerbericht of lees de voorspellingen in het Alpenweer. In onderstaand overzicht ook een aantal webcams waarop je de sneeuwhoogte van Champoluc kunt bekijken.

Weer in Champoluc

Vandaag

Stralend zonnig weer

Stralend zonnig weer
11 / 22

Vorstgrens

3676 meter

Regen

0 mm

Morgen

Geregeld zon, maar ook enkele wolken

Geregeld zon, maar ook enkele wolken
12 / 24

Vorstgrens

3754 meter

Regen

0 mm

Blijf op de hoogte van verse sneeuw in Champoluc

Wordt de sneeuwhoogte in Champoluc binnenkort aangevuld? Blijf op de hoogte van verse sneeuw en schrijf je in voor het snowalert!

Snowalert voor Champoluc aanvragen

Snowalert voor Champoluc aanvragen

Ontvang bij verse sneeuw maximaal 3 keer per week een update van de sneeuwhoogte.