Accommodaties in L'Alpe d'Huez

Een hotel, chalet of vakantiehuis in L'Alpe d'Huez voor de komende wintersport is zo gevonden. Ieder type accommodatie heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. In een hotel geniet u van service en een uitgebreid pakket aan faciliteiten. In een chalet of vakantiehuis hoef je geen rekening te houden met andere gasten en heb je meer vrijheid. Voor een complete reis naar L'Alpe d'Huez kunt u terecht bij een van de touroperators. Bij een reisorganisatie boekt u voor een voordelige prijs een wintersport inclusief skipas en vervoer. Met een algemene aanvraag krijgt u van de VVV ter plaatse de beschikbare accommodaties in L'Alpe d'Huez opgestuurd per e-mail.

Snowplaza biedt u de volgende mogelijkheden:

AccoRequest

Bij een reisorganisatie boekt u een complete reis voor een voordelige prijs. Skipas, skiles en skihuur zijn eenvoudig bij te boeken tegen een scherp tarief.

AccoRequest

Hier vindt u het aanbod van hotels in diverse wintersportplaatsen. Zoek uw ideale hotel en doe een vrijblijvende aanvraag.

AccoRequest

Réservez votre séjour au ski avec Ski Planet

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen

Sneeuwhoogte
L'Alpe d'Huez

Berg120 cm
Dal108 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied L'Alpe d'Huez. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd.

Toestand pistes Frühlingsschnee
Aantal geopende pistes 250
Liften open56 van 62
Rodelbaan open
Snowpark open