Beoordelingen van skidorpen in Finland

Hier leest u alle beoordelingen over skidorpen in Finland. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u de bestemming in Finland met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via het onderstaande menu kunt u uw dorp in Finland selecteren.

7

Datum 27 maart 2017

Door: Anoniem over Äkäslompolo

Nou het was een geweldige week!

Het dorp was prachtig! We hebben ons prima vermaakt ;-). We komen volgend jaar sowieso weer terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 maart 2016

Door: Nan over Ruka/Kuusamo

Ruka leuk statdje.. Leuke skigebieden!

Net terug van vakantie. Ruka village, we zijn op de sneeuwscooter geweest, avondhike, husky rit. En natuurlijk wezen skiën! App was wel erg klein voor 6 pers...

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 6 februari 2016

Door: The Ski Brothers over Ruka/Kuusamo

Geweldige plek in winter wonderland!

Ruka is een gezellige plekje midden in winter wonderland! Het skigebied biedt voor ieder wat wils. Verwacht geen super lange afdalingen of steile pistes. Genieten doe je hier van de sprookjesachtige omgeving. De bomen lijken wel sneeuwpoppen en de sneeuw blijft door de kou prachtige poeder! Ga daarnaast zeker op pad met huskies, sneeuwscooter en sneeuwschoenen. Bekijk een korte impressie van ons avontuur op youtube: https://m.youtube.com/watch?v=t9KNP4GR2KA

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 30 januari 2013

Door: Maud over Äkäslompolo

Super! We hebben genoten!!!!

Wij zijn dit jaar niet gaan skiën, maar hebben 2 x een snowscooter gehuurd wat mijn vriend natuurlijk fantastisch vond!!! Ik vond het wel wat koud achterop, maarja dat weet je natuurlijk van tevoren al ;). We hebben ook nog een tocht me de honden gedaan, echt zo leuk die enthousiaste honden, ze willen zo graag rennen!!!! We hebben dit trouwens in Levi gedaan, is goedkoper dan in Äkäslompolo....... Scheelt echt behoorlijk veel geld. We hebben ook nog eens 2 dgn een auto gehuurd en zijn hiermee naar rovaniemie gereden,naar de kerstman,maar hij was al gesloten......hij is geopend van 10 tot 5 uur als ik me nie vergis..... Mijn moeder en haar vriend waren hier al voor de 3e keer, ze zijn zon beetje akaslompolo verslaafd!! Haha! We gingen elke avond naar de karaokebar in akaslompolo joki's pub ( naast Julia's pizza) heel erg gezellig!!! Verder is lapland redelijk prijzig qua boodschappen, maar al met al een Super vakantie!!!! Thnxx mam en Ad!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 3 maart 2012

Door: Eddy en Lieve, Brugge, België over Äkäslompolo

Het is de derde keer dat wij in Akaslompolo verbliven, in een chalet. Dit jaar hebben wij het NOORDERLICHT meegemaakt, drie sessies, tweemaal over het meer (dichtgevroren) en eenmaal boven onze chalet. MAGISCH! Iedere keer heeft de verhuurder ons verwittigd! Wij plannen volgend jaar terug te gaan en dan voor meer dan één week! EEn aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 5 februari 2011

Door: Anoniem over Äkäslompolo

Top vakantie gehad echt veeel leuker dan noord Italië waar we nu al jaren komen De kinderen hebben iedere dag iets anders gedaan Snowscooters waren favoriet Maar de honden slee was voor ons echt het hoogte punt

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 november 2010

Door: Jolanda van Rijswijck over Äkäslompolo

de skibus is sinds januari 2010 NIET meer gratis. Het dichtbijzijnde vliegveld is Kittilä, 60 km van Äkäslompolo. Goed bereikbaar via de bus die op het vliegveld staat. Het dorp heeft een goed grote supermarkt voorzien van alles wat je maar wenst.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen

Pakketreizen
Finland