Wintersport in Finland

Wintersport in Finland is in veel opzichten net even anders. De langlauf- en snowboardvoorzieningen zijn optimaal, maar het aanbod aan uitdagende skipistes is zeer beperkt. In tegenstelling tot de winter in de Alpen loopt het seizoen in Finland veel langer door. Houdt, als u op wintersport naar Finland gaat, rekening met zeer lage temperaturen. Een extra skipully of muts is geen overbodige luxe! Voordeel is dat u tijdens uw wintersport in Finland altijd verzekerd bent van goede sneeuwcondities.

Wintersport in Finland heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen. De skigebieden zijn in ontwikkeling en de voorzieningen worden steeds moderner. Wie altijd naar de Alpen gaat, zal wel even moeten wennen aan de Finse bergen. De bergen zijn een stuk minder hoog waardoor de pistes vaak korter zijn in verband met het geringe hoogteverschil. Desondanks wordt wintersport in Finland geroemd om de sfeer, de natuur en de sneeuwzekerheid.

Veelzijdige wintersport in Finland

Naast skiën en snowboarden valt er tijdens een wintersport in Finland nog veel meer te doen. Finland beschikt over een waanzinnig groot langlaufnetwerk waar zelfs de meest ervaren langlaufer wel even zoet mee is. Een tocht met sneeuwscooters of sledehonden behoort tijdens uw wintersport in Finland ook tot de mogelijkheden en ontspannen in een traditionele Finse sauna is een must. Wintersport in Finland staat voor een totaalplaatje. Sneeuwzekere pistes, bijzondere accommodaties en veel activiteiten naast de piste.

Pakketreizen
Finland