Beoordelingen van skidorpen in Andorra

Hier leest u alle beoordelingen over skidorpen in Andorra. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u de bestemming in Andorra met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via het onderstaande menu kunt u uw dorp in Andorra selecteren.

9

Datum 26 januari 2020

Door: Ilse Schoof over Pas de la Casa

Een heerlijk uitgebreid gebied waar je je de hele dag goed kunt vermaken.

Alle dorpen zijn dmv. pistes en/of liften met elkaar verbonden. Er is een ruime keuze aan afdalingen. Ikzelf ski niet uren achter elkaar, maar ski een uurtje en ga weer even genieten op een terrasje met mooi uitzicht, schappelijke prijzen en vriendelijke mensen. In het dorp zelf kun je je ook goed vermaken als je even wilt shoppen of gewoon ergens wat wilt eten of drinken. Ben er de laatste jaren met de kerst geweest en weet nu al dat ik er komend jaar weer ben.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 maart 2019

Door: Danny Van Walle over Soldeu

Reuze familiegebied

Mooie brede pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 2 januari 2019

Door: Jeanne Schreuders over Soldeu

Fijn gebied voor elke skier!

Wij zijn in alle plaatsen (behalve Canillo) in een hotel geweest. Twee plaatsen springen hier uit: Soldeu en El Tarter omdat deze in een bosrijk gebied liggen wat bij 'slecht' weer prettiger is! Soldeu is een gezelliger dorp, heeft onze échte voorkeur.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 juli 2018

Door: Ben over La Massana

Alles erop en eraan

La Massana kun je gerust naartoe gaan, niets mis mee. Gewoon een fijn dorpje, al is het allemaal niet super sfeervol. In vergelijking met andere dorpen in Andorra is het hier echter helemaal nog niet zo verkeerd, er is ook authentieke bebouwing. Daarnaast genoeg winkeltjes en restaurants. Met de gondel sta je snel in het skigebied waar je heerlijk kunt skiën. Sneeuw was er in overvloed. Wij combineerden het met een vakantie in Spanje.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 juni 2018

Door: Eduard over Ordino

Heel bijzonder

Bijzonder om voor de eerste keer op wintersport te zijn geweest in Andorra. Ordino is mij zeer goed bevallen en er was echt sneeuw in overvloed. Prima dorpje met accommodaties aan de piste, leuke restaurantjes en gemoedelijke après-ski, niks mis mee. Skigebied was groot genoeg om ons een weekje te vermaken. ook een dagje naar Andorra La Vella geweest, aanrader als je even wil shoppen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 juni 2018

Door: U. over Encamp

Schitterend!

Andorra en GrandValira zijn echt top. Prachtig skigebied dat niet onder doet voor de grote jongens in de Alpen. Veelzijdig pisteaanbod, goede liften en sneeuwzeker. Er zaten echt een paar heerlijke pistes tussen. Encamp is een leuke bestemming met een oud centrum waar het gezellig is en je goed kunt eten. Hieromheen staan wel veel lelijke gebouwen, maarja dan kan je dus wel weer mooi voordelig overnachten. Wij zijn vanuit Barcelona hier naartoe gegaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 juni 2018

Door: Jimmy V over Pas de la Casa

Andorra heeft het allemaal

Pas de la Casa was top! Fantastisch skigebied waar je echt goed kunt skiën, gezellig dorp met goede bars en prima accommodaties. Jammer dat het zo ver weg is en dat het toch wel iets duurder is om te komen in plaats van de Alpen. Ik keer hier echter zeker nog een keer terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 12 maart 2017

Door: Conny over Soldeu

Geweldig skigebied. Mag meer onder de aandacht komen

Lange afdalingen. Niet duur. En voor een ieder mogelijkheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 3 januari 2016

Door: Karin over GrandValira

Geweldig!!!

We gaan nu voor de 7e keer naar Andorra, elk jaar al super goed geweest.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 december 2012

Door: Mathijs over Arinsal

Zuiderse sfeer, goedkope prijzen en mooie pistes.

Arinsal is een functioneel wintersportdorp, weinig gezelligheid. Er is ook geen echte dalafdaling. Het skigebied staat in verbinding met dat van Pal door een gondel. De pistes zijn overwegend makkelijk en het is vooral geschikt voor beginners. Gevorderden kunnen er minder. Je kan er zowel onder als boven de boomgrens skien. Vooral afdaling Marrades is leuk. De afdaling zijn kort, geen lange afdalingen mogelijk. Het skigebied van Arcalis is heel sneeuwrijk met mooie ongeprepareerde zwarte (off) pistes. Alle soorten skiers komen hier wel een dag of twee aan hun trekken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 27 januari 2012

Door: max over Ordino

Een goed ski gebied met goed verzorgde pistes. Ons hotel was ook goed maar jammer dat de gratis ski bus vaak wel twee uur te laat kwam of helemaal niet kwam. Het probleem is bekend bij het plaatselijke vvv kantoor maar er woord niets aan gedaan en dat is jammer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 30 mei 2011

Door: Anoniem over La Massana

Gunther Vanhee heeft hier een fantastische reis gehad. Suuuuuuuper

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 februari 2011

Door: Wim de Boer over Grau Roig

Wij komen al jaren in Andorra. Sinds de skigebieden verbonden zijn is het nog beter toeven in Grau Roig. Het skigebied is groot, afwisselend en de sneeuw is super! Wij vermaken ons hier altijd erg goed. Ook na het skien is het gezellig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 februari 2011

Door: Henrie over La Massana

In de krokus van 2009 zijn wij in La Massana geweest. Er is veel verkeer in het dorpje. We kwamen en te skiën en dat kan je hier goed! Vanuit de gondel sta je midden in het skigebied. In het dorp zelf is niet zo veel te beleven.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 februari 2011

Door: Hans en Joke over Ordino

Was echt een topvakantie. Gezellige mensen, gezellig dorp. Bij het plein zit een heerlijke pizzaria. En niet duur natuurlijk.Het skigbied is een stukje met de bus, maar prima te doen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 februari 2011

Door: Kees over Encamp

Het dorp heeft geen mooie uitstraling, grauw en grijs. Ook voor de gezelligheid moet je niet in Encamp zijn, maar het skien is er GEWELDIG! Fantastische afdalingen, veel afwisselingen in moeilijkheid. Helemaal super!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 februari 2011

Door: Karel over El Tarter

El Tarter is een typisch skidorp, erg praktisch. De omgeving vond ik een beetje saai omdat er weinig bomen staan. De sneeuw was daarentegen super het het skigebied biedt voor elk wat wils. De apres-ski is gezellig, er is genoeg te doen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 februari 2011

Door: Jan over Pas de la Casa

Wij komen al jaren in Pas de la Casa. Het skigebied is fantastisch en ´s avonds is het erg gezellig (te gezellig soms...). Er zijn veel uitgaansgelegenheden waar het 's avonds volop feest is, incl. gekke engelsen. Ander voordeel: doordat het belastingvrij is, is het niet zo duur.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 februari 2011

Door: Jan over Soldeu

Eerste maal in Andorra en erg goed bevallen. Leuk skigebied en goed hotel Soldeu heeft een ideale ligging, je skiet zo alle kanten op. Mooiste plek van het skigebied en lekker skien tot de voordeur. Ook zijn er volop uitgaans mogelijkheden en leuke terrasjes om lekker wat te drinken en/of eten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 22 februari 2011

Door: Peter Quakel over Arinsal

Na altijd in Oostenrijk geskied te hebben besloten wij om dit jaar naar Andorra af te reizen. Het avontuur in dit onontdekte wintersportland was wat ons zo trok. Zonder enige verwachtingen kwamen we aan in Arinsal. We waren direct positief verrast door de intieme bebouwing en gezellige straatjes. Vooral de stenen kerk die het middelpunt van het dorp vormt is zeer charmant. Het winkel- en uitgaansaanbod in het dorp is minimaal. Feestgangers moeten richting Hotel Marvel Arinsal, daar is een gezellige discotheek. Wij bleven er ver van uit de buurt. Het skigebied was met 63 km voor ons groot zat en we hebben ons er dan ook uitstekend vermaakt. De sneeuw was destijds van een prima kwaliteit, mede door het gebruik van de aanwezige sneeuwkanonnen. Naast het skien hebben we hier ook ontzetten genoten van het paardrijden en sneeuwschoenwandelen. Veelzijdig dorp dat Arinsal, waar we zeker nog een keer naar terugkeren!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen

Pakketreizen
Andorra