Wintersport in Andorra

Wintersport in Andorra was oorspronkelijk een goedkoop alternatief voor de Alpen, maar Andorra concurreert niet langer met Oost-Europese wintersportlanden. Wintersport in Andorra is stukken duurder geworden, naast de prijzen is echter ook de kwaliteit van de accommodaties en de skigebieden gestegen. Vallnord en Grandvalira zijn twee uitstekende skigebieden waar iedere wintersporter zich zal vermaken. Wintersport in Andorra is de status van ‘tweede garnituur’ al lang ontstegen.

Andorra, een klein landje ingeklemd tussen de Franse en Spaanse Pyreneeën, is een prima wintersportbestemming. De skigebieden liggen grotendeels boven de 2000 meter, wat sneeuwzekere afdalingen garandeert. Wintersporten in Andorra is de laatste jaren steeds populairder geworden. De liftinstallaties zijn vernieuwd en qua faciliteiten zitten de gebieden ook op een hoog niveau. De bouwputten die de Andorrese dorpen zo lang typeerden, maken bij bosjes plaats voor moderne hotels en betaalbare appartementen die aan de wensen van alle wintersporters voldoen. Wintersport in Andorra betekent ook belastingvrij shoppen in de vele winkels die de dorpen rijk zijn.

Betaalbare wintersport in Andorra

Over de kwaliteit van de pistes hoeft u zich geen zorgen te maken. De pistes worden goed onderhouden en spreken zowel beginners als gevorderden aan. Na hevige sneeuwval bieden de skigebieden in Andorra prima mogelijkheden voor off-piste skiën. Aangezien de après-ski in Andorra zich ook steeds meer ontwikkelt voelen ook freestylers en snowboarders zich hier thuis. Wintersport in Andorra staat voor een sneeuwzekere skivakantie met betaalbare prijzen voor skipas en accommodatie.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen

Pakketreizen
Andorra