Overzicht beoordelingen Champéry

Hier leest u alle beoordelingen over Champéry. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u Champéry met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Champéry achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 30 december 2018

Door: Anoniem over Champéry

Schitterend dorp

Champéry is een verborgen schat en in niets te vergelijken met andere grote ski dorpen Je verblijft er samen met de plaatselijke bevolking in een super gezellig klein bergdorp waar alle voorzieningen ruimschoots aanwezig zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 juni 2015

Door: Robbert over Champéry

Sfeervolle bestemming met prachtig skigebied

Afgelopen winter een weekje lopen genieten in het Zwitserse Champery. Totaal verrast door het dorp. We waren de Franse dorpen van Les Portes du Soleil gewend maar Champery is totaal anders. Een prachtig dorpje met authentieke bebouwing en authentieke chalets. In het dorp is een groot aanbod van accommodaties en genoeg mogelijkheden voor na het skiën. Zo kun je bijvoorbeeld naar het gloednieuwe Palladium waar je kunt schaatsen of kennis kunt maken met curling. Over het skigebied is al genoeg gezegd en geschreven. Prachtig skien voor wintersporters van ieder niveau.

Sfeervol dorp
Gastvrije mensen
Sportcentrum Palladium
Uitgebreid skigebied
Geen lift in het dorp

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 maart 2015

Door: Nils over Champéry

Zwitserse charme

Al meerdere malen in Les Portes du Soleil geweest maar nog nooit overnacht aan de Zwitserse zijde. Dat het een prachtig skigbied is, was mij dus al bekend. Oneindig veel mogelijkheden. Prachtige dagtochten, leuke bergrestaurants, beroemde afdalingen, snowparks, hier vindt u het allemaal. Champery is een heerlijk dorp met mooie chalets en authentieke bebouwing. Er heerst een serene rust en er is vrijwel geen sprake van apres-ski. Nog niet zo lang geleden is er een sportcentrum gebouwd met zwembad en ijsbanen. Wel is het vervelend dat er in het dorp geen oefenweide is voor kinderen maar hier wordt aan gewerkt.

Rustige bestemming
Prachtig uitzicht op Dents du Midi
Je staat zo middenin Les Portes du Soleil
Goed bereikbaar per trein
Weinig te doen na het skiën

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 augustus 2012

Door: Lotte over Champéry

Geweldig

Ik kom sinds mijn geboorte in Champery, mijn ouders hebben er een appartement. Ik ben afgelopen januari in Tirol geweest maar skien daar is veel minder leuk. Pistes zijn wel moeilijk maar ik heb er probleemloos leren skien.

Pistes
Tijdens vakanties erg druk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 14 april 2011

Door: henk over Champéry

Begin maart 2011 in dit dorp geweest. Prachtige skifaciliteiten aan de rustigere kant van Portes du soleil. Pistes en liften aan de Franse kan zijn grootser maar de wachtrijen zijn er ook veel langer. Wie met de auto is kan ook tot aan de stoeltjeslift grand paradis (2 minuten vanaf de gondel) rijden. Hier hoef je geen parkeergeld te betalen en je kan in tegenstelling tot in het dorp wel tot beneden skiën. Dorp inderdaad meer geschikt voor skiërs dan voor boarders. De kinderpiste in het dorp ligt naast een drukke weg, niet echt gezellig dus.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 maart 2011

Door: Van der Sman over Champéry

Van 20 tot 26 februari 2011 in Champery verbleven en we voelen ons financieel volledig uitgeknepen. We wisten dat Zwitserland niet het meest goedkope land is voor wintersport, maar dat je bovenop een dure skipas ook nog eens 4 euro moet betalen om je auto kwijt te kunnen bij de gondel dat geeft je wel heel erg het idee dat de Zwitsers aan je willen verdienen. Daarbij krijg je als toerist het gevoel van gedoogd te worden door de Zwitsers. Ze zijn niet bepaald vriendelijk of behulpzaam, eigenljik zijn ze arrogant. Het skigebied is groot, maar bevat ook zeer veel lange verbindingspaden. Voor snowboarders, zeker de beginnende, niet echt een paradijs. Ons zien ze niet meer in Zwitserland op de lange latten staan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 30 december 2010

Door: Anoniem over Champéry

Een 3-tal dagen verbeleven in hotel De La Telecabine in Les Crosets. Een oud hotel gelegen op de piste. Het hotel is te duur. € 116,00 per nacht voor een éénpersoonskamer met ontbijt. Het skigebied is goed, zeker langs de Franse zijde. Om je wagen te parkeren moet je dagelijks nog € 4,00 extra betalen. Hier kunnen ze nog veel leren hoe het eraan toe gaat in Oostenrijk. Dit was de laatste keer naar Zwitserland.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 22 februari 2010

Door: Anoniem over Champéry

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 maart 2008

Door: Anoniem over Champéry

Wij verbleven in Les Crosets, een satellietdorp van Champery op 1600m, begin maart. Je hoeft slechts 1 lift te nemen om in Frankrijk uit te komen. Schitterende locatie. We sliepen in hotel de la Telecabine, vlakbij de liften. Beetje ouderwets, maar lekker eten en verder best ok als je komt om te skiën. Apres-ski is zero, maar het hotel heeft een grote bar waar veel Zwitserse dagjesmensen komen. Zeer geslaagde vakantie en vrij betaalbaar. Alles gaat er ook zeer vlot om passen e.d. te krijgen. En natuurlijk zit je vlakbij de Mur Suisse.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 september 2006

Door: frederique over Champéry

Authentiek dorp in een werkelijk schitterende omgeving. Als je er 1 keer bent geweest, wil je nergens anders meer naartoe. De ski-mogelijkheden zijn grenzeloos terwijl er nauwelijks wachttijden zijn bij de liften Ook niet-skiers komen aan hun trekken. Er zijn prachtige wandelroutes en magnifieke uitzichten. Winkels, restaurants en cafe's op loopafstand. Een ideale bestemming kortom. Wie tot in de nachtelijke uren wil doorzakken, is hier aan het verkeerde adres. Laat deze feestbeesten lekker naar Oostenrijk gaan…

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 6 maart 2006

Door: h.kool over Champéry

leuk dorp, veel hotels en restaurants, met de grote gondel omhoog en terug is erg gemakkelijk,grote supermarkt vlak bij het beginpunt van de telefirique.er is in het dorp een speciale kinderskiweide waar lessen gegeven worden Als je meer wil skien dan naar boven op planachaux en nog veel verder 650 km totaal Gewelig gebied, maar apres ski is voor ons niet belangrijk dus missen we het niet we verblijven zelf in les crosets ligt hoger op in het zelfde ski gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 26 februari 2006

Door: alexander blois van treslong over Champéry

In Champery is het in de winter goed uit te houden. Prachtige ski-pistes van een paar honderd kilometer in de Portes du Soleil.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 26 februari 2006

Door: Maarten over Champéry

In 2005 een week in champery geweest. Het skigebied is inderdaad erg groot. Nadeel vindt ik dat je niet tot in het dorp terug kan skien. De piste naar beneden eindigt aan de rand van het dorp, waar je uiteindelijk nog de (overvolle) bus moet nemen. Bovendien is het onderste gedeelte van de piste flink prikken om bij de bus te komen. Apres ski was er idd helemaal niet (enige bezoekers in het cafe aan de dorpstraat). Restaurants zelfde verhaal. Geef mij maar Oostenrijk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 6 februari 2006

Door: w.rolvink over Champéry

Champery is een erg groot skigebied waar je op dezelfde pas dagen nodig hebt om alle pistes te gebruiken. In Champery zelf is bijna geen apres ski. Wel veel restaurants. Hotel National is een goed 3 sterren restaurant. Voor beginners is het geen aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 15 november 2005

Door: Ciska H. over Champéry

Champèry is van oorsprong een boerenplaatsje en die gezelligheid straalt het nog steeds uit. Het is er niet goedkoop maar toch is het geen luxe skioord. Luxe hotels zul je bijna niet aantreffen en ook de restaurants zijn niet echt bijzonder. De winkels bevinden zich in het kleine hoofdstraatje en daar ben je snel klaar. Daartegenover zit je binnen een half uurtje in Montreux. Het skigebied is echter magnifiek en zeker de gevorderde skiër kan hier zijn hart ophalen. De apresski is niet te vergelijken met de grotere mondaine plaatsen en ook het uitgaansleven valt wat tegen. Echter wie gaat voor het skiën kan geen betere lokatie wensen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 september 2005

Door: Frank over Champéry

Op Zermatt na het oudste wintersportdorp van Zwitserland. Onbekend, maar aan de rand van Portes du Soleil biedt het uitstekende ski mogelijkheden voor de gevorderde skieer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen

Pakketreizen
Champéry