Overzicht beoordelingen Braunwald

Hier leest u alle beoordelingen over skidorpen in Braunwald. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om zelf een beoordeling achter te laten. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe bestemming kunnen de ervaringen van andere wintersporters zeer waardevol zijn. Bij de beoordeling kunt u aangeven met wie u op wintersport was en wat uw bevindingen waren. Daarnaast waardeert u de bestemming in Braunwald met een cijfer. Het invullen van een beoordeling kost maar weinig tijd en via de onderstaande button kunt u uw recensie over Braunwald achterlaten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 mei 2018

Door: Marieke over Braunwald

Autovrij wintersportparadijs

Ach wat was het heerlijk om in Braunwald te zijn. Hier vergeet je alles om je heen. Geen auto's, geen drukte, gewoon lekker vakantie in de besneeuwde bergen. Wij hebben van alles genoten. Van het eten, van de mensen, van de prachtige wandelingen en de middagjes skiën. Het skigebied is niet super groot, maar voor ons meer dan voldoende. Het skigebied is ook niet al te hoog, maar er lag meer dan genoeg sneeuw. De prijzen liggen wel wat hoger maar hier betalen we graag voor.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Sneeuwhoogte
Braunwald

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Braunwald. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd.

Toestand pistes geen info
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten