Skip to navigation Skip to main content
Zwitserland

Hotel Cristallo

Arosa | Graubünden | Zwitserland
Afbeelding - hotel-cristallo-2
Afbeelding - hotel-cristallo-8
Afbeelding - hotel-cristallo-4
Afbeelding - hotel-cristallo-1
Het mooi ingerichte 4-sterren Hotel Cristallo is in het centrum van Arosa gelegen. De Weisshornbahn Arosa ligt slechts ca. 350 m verderop, die je op aanvraag eenvoudig met de eigen shuttle kunt bereiken. Inkoopmogelijkheden en een supermarkt vind je direct naast het hotel, op maar rond 20 m afstand.

Tot de faciliteiten van de stijlvol ingerichte accommodatie behoren een receptie met ontvangstgedeelte, lift, wifi, eetzaal, à la carte restaurant "Le Bistro", huisbar en een skiruimte. Na aanmelding vooraf kun je de garage van het hotel (tegen betaling, volgens beschikbaarheid) of de openbare parkeergarage van de plaats (ca. 500 m verderop, tegen betaling, volgens beschikbaarheid) gebruiken.

Verder heb je na aanmelding vooraf gratis de beschikking over de sauna en de rustruimte met uitzicht op de Aroser bergwereld, solarium en relaxligstoelen (dagelijks 14 - 19 uur). Tegen betaling kun je ook genieten van massages.

Voor gezinnen is er bij bepaalde partners in Arosa een heel bijzonder aanbod: bij een verblijf van 2 nachten in een deelnemend hotel kunnen kinderen en jongeren tot en met 17 jaar ter plaatse gratis aan groepsskilessen deelnemen. Of uw hotel aan dit aanbod deelneemt en overige informatie ontvang je direct bij het hotel (wijziging onder voorbehoud, ontvangst van het telefoonnummer met de reisdocumenten).

Kamers
De comfortabele kamers beschikken allemaal over een bad of douche/wc, sat-tv, telefoon, radio, Wi-Fi, kluis, föhn evenals soms een zithoek en soms een balkon of terras.

Verzorging
Het bij de reisprijs inbegrepen halfpension omvat een uitgebreid ontbijtbuffet en 's avonds een 4-gangenkeuzemenu. Kinderen tot 11 jaar krijgen in de avond een 2-gangenkindermenu. Bij aankomst is er een fles water (0,5 l) op de kamer.
Afbeelding - hotel-cristallo-2

Hotel Cristallo

  • Arosa
  • Graubünden

€307,00