3 mei 2017 door Thijs in 'Nieuws'' | 0 Reactie(s)

Zucchero sluit wintersportseizoen Ischgl af in stijl

Zondag 30 april vierden ruim 18.000 enthousiaste wintersport- en muziekfans, samen met de Italiaanse zanger Zucchero, de zonnige finale van een succesvol en sneeuwrijk winterseizoen in de Ischgl - Samnaun - Silvretta Arena op 2320 m hoogte. Met een blauwe lucht en witte bergen als decor gaf de ‘vader van de Italiaanse blues’, samen met zijn dertien bandleden, een spectaculair concert. Meer dan twee uur lang genoten wintersporters van expressieve nummers van Zucchero‘s huidige album ‘Black Cat’ en zijn wereldwijde hits zoals ‘Baila Morena’, ‘Senza una Donna’ en ‘Miserere’.

Succesvol wintersportseizoen

“Met het Top of the Mountain Closing Concert kunnen wij, dankzij de hoogte van het skigebied, terugkijken op een succesvolle en sneeuwrijke winter. We zijn er trots op dat we met onze goede sneeuwcondities indruk maken op onze gasten van de allereerste tot de laatste dag van dit seizoen”, aldus Andreas Steibl, directeur.

Dé lifestyle bestemming van de Alpen

Ischgl staat te boek als dé lifestyle bestemming van de Alpen. Met meer dan 238 km piste van de Silvretta Arena, behoort het wintersportgebied van Ischgl/Samnaun tot de beste van de Alpen. Dankzij de hoge ligging, 90% van de pistes bevindt zich boven 2000 m, is de sneeuwzekerheid groot en kan er tot begin mei worden geskied. Het skigebied biedt voor elk wat wils, maar vooral de gevorderde wintersporter zal zich hier goed vermaken.

Heeft u het Top of the Mountain Closing Concert wel eens bezocht? Laat een reactie achter!

Dé lifestyle bestemming van de Alpen

Italiaanse zanger Zucchero

Reactie(s)

Laat een reactie achter

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen