Skip to navigation Skip to main content

White Pearl Mountain Days in Saalbach-Hinterglemm

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn staat van 17 maart tot 2 april in het teken van de White Pearl Mountain Days. Dit bruisende evenement staat garant voor coole sounds, smaakvol eten, gezondheidsprogramma en volop genieten van zonneschijn in een ligstoel. In het skigebied en in het dorp zijn er tal van berghutten, restaurants en hotels die aan het evenement meedoen en waar iets te beleven valt. Bovendien is de toegang tot de White Pearl Mountain Days geheel gratis en is iedereen welkom. Op deze manier wordt uw wintersport in het voorjaar wel heel bijzonder!

'Clubben' in de bergen

De White Pearl Mountain Days brengen het 'clubgevoel' van Ibiza naar de bergen. Ook lifestyle speelt een belangrijk onderdeel tijdens dit 14-daagse evenement in het skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. De 5 pijlers die het hoofdprogramma van het event vormen zijn: onbezorgd skiën op 270 km piste, acts van top d'js en performers, culinaire hoogtepunten, healthy lifestyle (oa. mountain yoga) en alpine lifestyle.

Programma White Pearl Mountain Days

Start uw dag tijdens de White Pearl Mountain Days met een early morning yogasessie, een winterse bootcamp of een skitoer onder leiding van een gids. 's Morgens zijn de pistes nog in topconditie en is het heerlijk om kilometers te maken in het skigebied. Tegen het middaguur zal de buik wel beginnen te rommelen en is het tijd om een van de skihutten op te zoeken. Hier kunt u zich tegoed doen aan culinaire lekkernijen bereidt door sterrenkoks en nieuwkomers in de kookwereld. In de namiddag is het tijd om te dansen op een van de 30 muzikale acts, van de gemaskerde DJ Claptone tot jazzband Torture Soul en de met een Grammy genomineerde Jamie Luis.

Toegang is gratis

Iedereen is welkom tijdens de White Pearl Mountain Days en de toegang is geheel gratis. Wie een dagje komt skiën kan gewoon deelnemen aan de activiteiten en ook als u een week op wintersport ben in Saalbach-Hinterglemm kunt u iedere dag genieten van het evenement. Alle deelnemende locaties zijn eenvoudig te herkennen en stuk voor stuk voorzien van een aankleding dat past bij het event. De nadruk ligt op de activiteiten die overdag worden georganiseerd, maar na zonsondergang vinden er ook in de diverse nachtclubs feestjes plaats.

Bent u van plan om naar de White Pearl Mountain Days in Saalbach-Hinterglemm te gaan? Laat een reactie achter!

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.