13 februari 2017 door Thijs in 'Skigebieden onder de loep'' | 0 Reactie(s)

Laat uw afdaling vastleggen op video in het Skicircus

Op meerdere plekken in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn zijn fotopoints te vinden waar u automatisch een foto van u en uw vrienden kunt laten nemen. Ook zijn er speciale SkiMovie pistes waar u een hele afdaling van uzelf kunt laten vastleggen. Dit is beide geheel gratis en hiervoor hoeft u alleen uw skipas te tonen. De foto's kunt u op internet terugkijken of per e-mail doorsturen naar het thuisfront. Ook uw persoonlijke video kunt u downloaden en eventueel doorsturen naar bekenden.

Fotopoints Skicircus

Op zes verschillende plekken in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn zijn fotopoints te vinden. Op de Schattberg X-Press, Reiterkogel, Zwölferkogel, Kohlmais, Westgipfel en Kohlmais kunt u kosteloos een foto laten nemen om deze later op internet te kunnen bekijken. Via Saalbach.me zijn de foto's te downloaden, kunt u er op reageren en zijn ze door te sturen via e-mail. Leuke souvenir van uw wintersport!

Skimovie pistes

Bij de Unterschwarzachbahn in Hinterglemm en de Almbahn in Leogang heeft u de mogelijkheid om uw afdaling op video vast te laten leggen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is uzelf in het starthok registreren door middel van uw skipas, waarna de opnames starten. Vervolgens wordt de afdaling van start tot finish gefilmd. Na afloop van uw wintersportdag dient u in te loggen op www.skiline.cc/skicircus of de app van Skiline te downloaden om u persoonlijke beelden te bekijken.

Ben jij wel eens afgedaald van de skimovie piste in het Skicircus? Laat een reactie achter!

Skimovie pistes

Reactie(s)

Laat een reactie achter

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Skivakantie aanbiedingen