Skip to navigation Skip to main content

Top 5 après-ski hutten in Saalbach

Gaat u op wintersport naar Saalbach? Over het gebrek aan après-ski hoeft u zich geen enkele zorgen te maken. Het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn beschikt over bruisende après-ski en aan de pistes van Saalbach liggen tal van gezellige skihutten. In deze authentieke hutten hoort u de traditionele après-ski hits en is het iedere middag gezellig. De Glühwein en het bier vloein rijkelijk en iedereen geniet met volle teugen. Wij hebben de 5 gezelligste après-ski hutten van Saalbach voor u op een rijtje gezet.

#1. Bauers Schi-Alm

Bauers Schi-Alm ligt vlakbij het dalstation van de Turm stoeltjeslift en beschikt over maar liefst 4 bars. Er is hier niet alleen sprake van gezellige après-ski, maar u kunt hier ook heerlijk eten. Daarna is het tijd om los te gaan in de Kulimuuh-Bar, Wurst-Himmel, Bauer’s Inferno of der Lichtung. Bauers Schi-Alm is dagelijks geopend en het feest gaat door tot middernacht.

#2. Bergeralm

Aan traditionele berghutten geen gebrek in Saalbach en de Bergeralm vormt hierop geen uitzondering. Overdag kunt u zich hier tegoed doen aan lokale specialiteiten en later in de middag komt de après-ski op gang in de bijbehorende Magic 66 ‘Stadl’. Bereid uzelf voor op een middagje dansen, meezingen en lachen. Goed om te weten is dat er van 15.30 uur tot 16.30 uur een happy hour met twee halen, één betalen is!

#3. Thurneralm

Bij de Thurneralm kunt u genieten van een zonnig middagje après-ski. Het terras heeft een zonnige ligging en is te bereiken via Kohlmais (afdaling 56) of de Pründlkopf (afdaling 65/66). De geschiedenis van deze authentieke berghut gaat terug naar het 1859 en heeft daardoor aan sfeer geen gebrek. Tijdens de après-ski is het op het terras en in de bijbehorende Monkey Bar nog eens extra gezellig.

#4. Bärnalm

Middenin het skigebied van Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn ligt de Bärnalm. Het restaurant, de paraplubar en het zonnige terras liggen direct naast het bergstation van de Bernkogelbahn. U heeft hier niet alleen een schitterend uitzicht over het Glemmtal, maar er is ook sprake van bruisende après-ski! Er wordt gezellige muziek gedraaid, het bier stroomt uit de tap en de mensen zijn goed geluimd.

#5. Maisalm

Liefhebber van traditionele après-ski? Ga naar de Maisalm langs afdaling 52. Bij deze gezellige, houten après-ski hut komt om een uur of drie de après-ski op gang. De traditonele hits worden gedraaid en al snel gaan de skischoenen van links naar rechts en wordt de eerste polonaise ingezet.

Klik hier voor meer après-ski en nightlife in Saalbach >

Wat is uw favoriete après-ski hut in Saalbach? Laat een reactie achter!

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.