Skip to navigation Skip to main content

‘Time is running out’, het nummer van de Britse rockband Muse, zette de toon tijdens het legendarische Top of the Mountain Closing Concert afgelopen zaterdag 30 april in Ischgl. Met een spectaculair open-air concert bracht Muse, samen met 14.000 wintersport- en muziekfans het skiseizoen tot een einde.

Verse sneeuw en voorjaarszon

Verse sneeuw, voorjaarszon, live rockmuziek en 14.000 enthousiaste wintersporters waren de ingrediënten van de seizoensafsluiting in lifestyle bestemming Ischgl. Om 13:00 uur gingen ski's en snowboards aan de kant en speelden de in retro skipakken geklede Grammy-winnaars hits als ‘Uprising’, ‘Psycho’ en ‘Madness’ maar ook klassiekers als ‘Plug In Baby’ en ‘Feeling Good’, tijdens het anderhalf uur durende concert op de piste van de Idalp op 2.300 meter hoogte.

Muse sluit wintersportseizoen in Ischgl ©TVB Paznaun – Ischgl

Muse laat Ischgl rocken ©TVB Paznaun – Ischgl

Muse on stage Idalp Ischgl ©TVB Paznaun – Ischgl

Kick-off winterseizoen 2016/2017 met PUR

PUR, een van de meest succesvolle Duitse bands, opent op zaterdag 26 november het nieuwe winterseizoen in Ischgl. Pop rockband PUR geniet al sinds de jaren ’70 succes. Wintersport- en muziekfans kunnen het Top of the Mountain Opening Concert in het centrum van Ischgl, gratis bijwonen met een geldige skipas.

Wij kijken alvast uit naar de opening!

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.