Skip to navigation Skip to main content

Lees het eerste Snowplaza Magazine van dit seizoen

Het eerste nummer van Snowplaza Magazine van dit winterseizoen is vanaf nu te lezen. U kunt het gratis downloaden in de app op uw iPad of de wintersportglossy online lezen. Deze editie staat - zoals u van ons gewend bent - weer boordevol reisverhalen, achtergrondverhalen, mode, materiaal en een prijsvraag. Ook zijn er twee specials: Tirol en Wallis. In de Tirol special kunt u alles lezen over de skigebieden, de hoogtepunten en hebben we een aantal heerlijke recepten beschreven. De Wallis special licht de skigebieden uit die bijzonder geschikt zijn voor een vakantie met de hele familie.

Klik hier om de Snowplaza Magazine app te downloaden op je iPad >>

Skivakantie inspiratie

Wij hopen u in dit nummer te kunnen inspireren met veel reisverhalen. We bezochten we het redelijk onbekende, maar bijzonder afwisselende skigebied [IL:ATTIRO09A] in het Pitztal en brachten een paar dagen door in het populaire Gerlos. Thijs nam het skigebied van Les Deux Alpes kritisch onder de loep in de skigebiedentest. Daarnaast komen er nog vele bestemmingen aan bod in deze editie van Snowplaza Magazine.

Zie je hieronder geen Snowplaza Magazine editie 2? Klik dan hier >>

Prijsvraag: wat zegt ie nou?

Meedoen aan de prijsvraag kan ook via onze website. Beluistert u hieronder wat de Oostenrijker zegt en noteer in het invulveld uw vertaling en e-mailadres in. Onder de goede inzenders verloten we een wintersportjas van Protest naar keuze. U kunt een dames- of herenmodel uit de collectie van 2015/2016 kiezen. Meedoen aan de prijsvraag kan tot en met 20 december 2015. Hierna ontvangt de winnaar van ons bericht.

Klik hier om de Snowplaza Magazine app te downloaden op je iPad >>

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.