Skip to navigation Skip to main content

Bent u toe aan een paar nieuwe ski's? Doe dan nu mee met onze prijsvraag en win een paar splinternieuwe HEAD Supershape Magnum ski's! In samenwerking met Onlineskioutlet.be en HEAD heeft Snowplaza een leuke actie opgezet. Het enige wat u hoeft te doen om kans te maken is een simpele vraag beantwoorden: 'Wat is de prijs van de HEAD Supershape Magnum (2016) op Onlineskioutlet.be?'. Onder de goede inzenders verloten wij een paar ski's. De lengte van de latten kunt u zelf kiezen. Wie weet gaat u deze winter de piste af op deze sportieve ski's!

Doe mee en ga nu naar de prijsvraag >

HEAD Supershape Magnum 2016

HEAD en Onlineskioutlet.be stellen een absolute topski ter beschikking voor deze actie. De HEAD Supershape Magnum 2016 is een pisteski voor de sportieve skiër die bovendien van snelheid houdt. De ski heeft een Worldcup Sandwich constructie en een speedrocker. Korte of lange bochten skiën? De HEAD Supershape Magnum 2016 doet het allebei graag, en het liefst op de kanten. Om optimaal plezier te hebben vraagt de ski wel om enige techniek van zijn bestuurder en is hierdoor dus geschikt voor de gevorderde skiër tot expert. Een racemonster om 'vollgas' mee over de piste te knallen.

Hoe kunt u winnen?

Ga naar onze speciale prijsvraagpagina en geef antwoord op de vraag: 'Wat is de prijs van de HEAD Supershape Magnum (2016) op Onlineskioutlet.be?'. Het antwoord op de vraag kunt u vinden op de website van Onlineskioutlet.be. Onder de goede inzenders zal één paar ski's verloot worden. U kunt meedoen aan deze prijsvraag t/m zondag 17 januari 2016. Op zaterdag 23 januari worden de ski's uitgereikt aan de winnaar in de winkel in Kapellen. De winnaar kan aangeven in welke lengte hij of zij de ski wenst te ontvangen. Uiteraard worden de ski's ook voor u afgesteld.

Doe mee en ga nu naar de prijsvraag >

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.