Skip to navigation Skip to main content

Snowplaza Awards: kies het beste skigebied 2016 en win een skipas

Ook dit winterseizoen kan er weer gestemd worden voor de Snowplaza Awards. Na een succesvolle actie vorig jaar gaan we ook nu weer op zoek naar het beste skigebied 2016 in de Alpen. Meedoen is simpel: kies uw favoriete skigebied en vul uw naam en e-mailadres is. Vervolgens maakt u automatisch kans op één van de 5 gratis skipassen voor maximaal 6 dagen. Deze skipas is geldig in 2016 in het skigebied van uw keuze. Dus grijp uw kans, laat ons weten wat volgens u het beste skigebied 2016 is, en win!

Doe nu mee en win een skipas >

SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental: beste skigebied 2015

Afgelopen winter was het een nek aan nek race tussen de winnaar SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental en de nummer twee Ischgl. Ruim 52.000 bezoekers van Snowplaza in heel Europa stemden op hun favoriete skigebied. We hopen dat het enthousiasme dit jaar weer net zo groot zal zijn. En we zijn natuurlijk erg benieuwd of de SkiWelt haar positie weet te behouden of zal moeten afstaan aan een ander skigebied. Bekijk hier de gehele uitslag van de Snowplaza Awards 2015 . Welk skigebied wordt het beste skigebied 2016?

Win een 6-daagse skipas

Onder alle deelnemers met een geldig e-mailadres verloten we 5 skipassen in een skigebied naar keuze. Deze skipas is voor maximaal 6 dagen en geldig in 2016. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is stemmen en uw gegevens achterlaten. Meedoen kan tot en met 7 februari 2016. Na deze datum worden alle stemmen geteld en de winnaar van het beste skigebied 2016, de Snowplaza Awards en de skipassen bekend gemaakt.

Doe nu mee en win een skipas >

Benieuwd naar de koploper? Volg Snowplaza.be, we houden u regelmatig op de hoogte van de tussenstand.

Heeft u uw volgende skivakantie

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.